annonse
annonse

Video av pastor som kaster politiet ut av kirken, går viralt.

Pastor Artur Pawlowski fikk nok da flere politifolk marsjerte inn dørene i en kirke i Calgary i Canada. Ifølge Fox News skal politiet ha møtt opp mannsterke for å «se til at alle covid-restriksjoner ble opprettholdt».

– Kom dere ut av denne eiendommen umiddelbart. Jeg vil ikke høre noe fra dere! Kom dere ut, brøler pastoren til politiet.

annonse

En politikvinne prøver å komme til ordet i videoen du kan se øverst, uten at hun blir hørt.

– Forstår dere ikke engelsk? Kom dere ut nazister! Nazister er ikke velkommen her! Gestapo er ikke velkommen her! Ikke kom tilbake, nazistiske psykopater! Utrolig! For noen syke og onde folk! Tenk å skremme folk i kirken i påsken! Nazister! Kommunister! Fascister!, brøler pastoren i det politiet beveger seg bort fra kirken.

Videoen har gått viralt. Fox News melder at pastor Pawlowski har blitt hyllet på sosiale medier etter å ha kastet politiet ut av kirken.

annonse

Skremte barn

Pawlowski har blitt intervjuet av Toronto Sun.

Han sier at han kastet ut politiet fordi det var som de raidet kirken med våpen i påskehøytiden. Han la også til at han vokste opp under kommunismen i Polen, og at hans foreldre vokste opp under nazismen.

– Vi har folk som ber her. De skremte barna. Dette er påske, sa han til avisen.

Canada har hatt strenge covid-restriksjoner, og politiet har fått mye kritikk i hvordan de har håndtert flere demonstrasjoner.

Under en corona-demonstrasjon i byen Quebec i helgen arresterte politiet flere personer for å ikke ha på seg munnbind. Det ble lagt ut video av arrestasjonene som du kan se under.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon