Mouctar Diakhaby (i bildet) og Juan Cala får hjelp fra leppeleser for å avklare rasismesituasjonen. Foto: Michel Spingler, File / AP / NTB
annonse
annonse

Etter at Valencias Mouctar Diakhaby anklaget Cádiz-spiller Juna Cala for rasisme nylig, skal en leppeleser benyttes for å bringe klarhet i hva som skjedde, ifølge NTB.

Etter en snau halvtime i kampen mellom Cádiz og Valencia gikk Valencia-spillerne av banen i protest i etterkant av en opphetet krangel mellom Diakhaby og Cala. Diakhaby mente at Cala hadde utsatt ham for rasistisk hets.

– Etter to dager er jeg veldig rolig og vil snakke om det som skjedde i Cádiz på søndag. Det er en situasjon der en spiller fornærmer meg og bruker ordene «svart dritt», sa Diakhaby i en video på sin Instagram-konto etter hendelsen.

annonse

Cala har benektet alle anklager om at han utsatte Diakhaby for rasisme, og mener at det ikke finnes rasisme i spansk fotball.

Nå skal en leppeleser skal gå gjennom bildene fra kampen for å belyse saken og få klarhet i hva som har blitt sagt mellom spillerne.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon