Statsminister Erna Solberg får kraftig kritikk fra vanlige nordmenn etter at det ble jent at regjeirngen vil ha mer arbeidsinnvandring til Norge allerede fra neste uke: Foto: NTB Scanpix
Statsminister Erna Solberg. Foto: Terje Pedersen / NTB
annonse
annonse

–Erna må gjerne forlate regjeringen straks.

Det var Dagbladet som først meldte om at regjeringen legger opp til at det kan komme flere arbeidsinnvandrere til landet allerede fra neste uke. Regjeringen vil prioritere  utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig.

På avisens Facebookside er det sterke reaksjoner på saken.

annonse

– Det er nok av useriøse firma som ikke overholder karantenbestemmelsene og det fører til økt smitte i samfunnet. Nå er det nok tull fra den hersens regjeringen, skriver en kvinne.

– Erna Solberg, du bør gå ut døra på statsministerkontoret og lukke den godt at etter deg, skriver en mann.

En annen kommenterer saken mer resignert og lakonisk.

annonse

– Stenger ned landet for og unngå smitte. Åpner opp for arbeidsinnvandring, samtidig anbefaler folk om og holde seg hjemme for og unngå smitte. Dobbeltmoral uten noe ende..

Fått nok

En kvinne sier det slik:

– Nå har vi fått nok av importsmitte, og folket i Norge, spesielt Oslo er fryktelig lei nå. Nå må Erna sørge for at våre arbeidsplasser i Norge blir trygg, og vi vil nå ha åpning av bedrifter og arbeidsplasser i Oslo. Erna må gjerne forlate regjeringen straks.

På Resetts Facebook-side reagerer også mange sterkt på nyheten.

– Det er jo tydelig at det å være statsminister i dette landet betyr å skifte mening i hytt og pine. At hun ikke bryr seg om sine landsmenn er jo helt klart!!, skriver en kvinne.

– Steng grensene og åpne samfunnet, skriver én annen.

– Ingen trenger arbeidsinnvandring
Også i Resetts kommentarfelt er det flere som reagerer.
– Det har aldri vært flere arbeidsledige i Norge, landet er stengt ned, folk får ikke gå på jobb, men så skal vi importere arbeidskraft? Hva i s.. er det som foregår? spør en Resett-leser.

– Ja vi vet hva regjeringen prioriterer, det er ingen absolutt ingen land som trenger arbeidsinnvandring. Bortsett fra Dubai kanskje. Det eneste arbeidsinnvandringen har gjort med Norge er lavere lønninger og trangere arbeidsmarkedet. Ting var mye bedre før, skriver en annen.https://resett.no/2021/04/08/allerede-neste-uke-vil-regjeringen-apne-for-mer-arbeidsinnvandring/?swcfpc=1&fbclid=IwAR2WuGTs8Z0ApL8-Y6Tv7uGyXVvMmEbavXExrsdKK8wLGThJi7_Bn4v3J6Q

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon