Svein Østvik (Charter-Svein) brenner munnbindet sitt under coronaskeptikernes markering utenfor Stortinget lørdag ettermiddag. Foto: Heiko Junge / NTB
Svein Østvik (Charter-Svein) brenner munnbindet sitt i 2021. Nå er en mann slått ned i Trondheim fordi han ikke bar munnbind. Foto: Heiko Junge / NTB
annonse
annonse

Mener immunforsvaret tåler det meste.

Den kjente TV-personligheten Svein Østvik, kjent som «Charter-Svein», deltok lørdag formiddag på en demonstrasjon mot coronatiltak utenfor Stortinget.

Omtrent 300 mennesker møtte lørdag opp på Eidsvolds plass for å demonstrere mot coronarestriksjonene. I midten av folkemengden stod en bålpanne der demonstrantene brant munnbind. Østvik var blant dem som kastet en maske i flammene.

annonse

– Utrolig

– Jeg er her i dag for å vise sympati med dem som synes det har gått for langt, det synes jeg også, sa Østvik til VG.

– Vi har et immunforsvar som tåler det meste. Nå sykeliggjør vi jo hele verden. At ingen reagerer på den sykeliggjøringen er utrolig.

annonse

Demonstrasjonen var søkt om og gitt tillatelse til. Ifølge politiet har demonstrasjonen gått rolig for seg. Denne demonstrasjonen er en av flere coronademonstrasjoner som er holdt i Oslo sentrum den siste tiden.

Stort oppmøte i Oslo: – Erna, vi ser deg!

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon