- Resett - https://resett.no -

Slik gikk det med nasjonalkonservativ utfordrer (+)

Før nyttår varslet Nye Borgerlige et konservativt valgskred i stortingsvalget 2021. Fire måneder senere henger valgdeltakelsen i en tynn tråd, mens partisjef Kjærner-Strømberg er mest opptatt av å klage Document.no inn for PFU.

På slutten av fjoråret var det tilløp til politisk drama i Norge. I Fremskrittspartiet rullet hodene under Siv Jensens utrenskning av nasjonalkonservative medlemmer, herunder ble Oslo-leder Geir Ugland Jacobsen ekskludert for åpent kamera.

Da posisjonerte både Demokratene og Nye Borgerlige seg for å kapre flyktninger fra Frp. Det ble samtidig et gjensyn mellom to politiske rivaler: Vidar Kleppe fra Demokratene og Kim Steinar Kjærner-Strømberg, som etter en opprivende lederstrid i 2016 forlot Demokratene og etablerte konkurrenten Nye Borgerlige.

annonse

– Jeg tror at 2021 vil bli det året vi får konservatisme tilbake på det norske Storting. Det vil skje via Nye Borgerlige, proklamerte Kjærner-Strømberg.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her. [1]

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474