Donald Trump. Foto: Skjermdump.
annonse
annonse

Trump kom med kommentarene i sitt første TV-sendte intervju siden han forlot Det hvite hus 20. januar.

I intervjuet, som ble sendt mandag kveld amerikansk tid på Fox News’ «Hannity», spurte programleder Sean Hannity den tidligere presidenten om hvor farlig han mente krisen langs USA sørgrense egentlig er.

Hannity argumenterte med at amerikanske hovedstrømsmedier i stor grad har gitt president Biden et fripass ved å unngå å rapportere om den prekære situasjonen. Han viser til at de samme aktørene var nådeløse mot Trump da han stod ovenfor lignende utfordringer.

annonse

– De bagatelliserer det så mye som de kan. Det er en forferdelig situasjon som kan ødelegge landet vårt, svarte Trump og la til:

– Folk strømmer inn. Men etter hvert som månedene går, vil du se noe som du aldri har sett før. Allerede er det som man aldri har sett før. Det har aldri vært noe lignende som har skjedd ved grensen vår. Titusenvis av folk kommer inn. De går inn. Alt vi hadde trengt å gjøre var å la det være i fred.

MAGA

annonse

Hannity spurte også den tidligere presidenten om han mente at republikanere som ønsker å bli valgt til Kongressen i 2022 burde stille seg bak «Make America Great Again»-agendaen.

– Hvis de vil vinne, ja. Vi har utvidet det republikanske partiet. Hvis man vil vinne og vinne stort, må man gjøre det. Man må gjøre det, svarte Trump.

Meningsmåling: Trump har massiv støtte for 2024

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon