Black Lives Matter trakkasserer hvite menn personer.
annonse
annonse

Black Lives Matter-aktivister samlet seg på en restaurant i New York og ba de hvite gjestene «komme seg til helvete ut av New York».

Den marxistiske organisasjonen har igjen havnet i mediene i USA. Men i stedet for å sette bygninger i brann, som de har gjort tidligere, har de i sine siste demonstrasjoner oppsøkt diverse restaurantgjester og trakassert dem.

Sinnet fra Black Lives Matter skal ha oppstått etter at mediene har rapportert den siste tiden at flere svarte har blitt drept av politiet. Ett av drapene skal ha vært på den svarte 15-åringen Makiyah Bryant som ble skutt av politiet mandag.

annonse

VG la ikke ut bilde

VG har også skrevet om drapet og rapporterte følgende i en nyhetsoppdatering tirsdag:

«Det er uklart hva som er bakgrunnen for at politiet løsnet skudd. Politiet har sagt at de rykket ut til området etter å ha fått melding om et forsøk på knivstikking».

annonse

VG har imidlertid ikke lagt ved et bilde som blir spredt på sosiale medier i forbindelse med drapet. Bildet er fra politiets kroppskamera og viser at 15-åringen forsøker å knivstikke en annen kvinne. VG har ikke valgt å opplyse om dette i sin nyhetssak, selv om politiet har frigitt bilder og video til mediene.

– Kroppskamera-video utgitt av Columbus Police i Ohio viser #MakiyahBryant angripe en annen kvinne med en kniv før hun blir skutt av politiet. #BLM har protestert og kaller skytingen rasistisk fordi Makiyah er svart, skrev videojournalisten Andy Ngo, og la ved bildet på Twitter.

 

– Den jævla hvite mannen

Ngo har også publisert en video der rasende svarte mennesker ber de hvite restaurantgjestene i New York om å komme seg til helvete ut av New York.

annonse

– Kom dere til helvete ut av New York! Vi vil ikke ha dere her! Vi vil ikke ha dere her! Vi vil ikke ha deres jævla penger! Vi vil ikke ha deres jævla Taqarias, som er eid av den jævla hvite mannen!, kan vi høre de svarte BLM-aktivistene rope.

Black Lives Matter har også demonstrert i flere andre byer.

Journalisten Ngo har lagt ut andre videoer på Twitter som viser aktivistene fortelle at dommen mot politimannen Derek Chauvin, som ble dømt for drapet på George Floyd mandag, aldri hadde skjedd om ikke det var for deres opptøyer.

En bruker på Twitter la også ut en melding etter Floyd-domfellelsen og skrev at de aldri hadde kommet dit de er i dag om de «hadde oppført seg fredelig».

Marxist-gruppen vil fortsette demonstrasjonene til tross for domfellelsen mandag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon