Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

Fordelen med meg er at jeg er klar fra første dag og jeg trenger ikke opplæring og «politisk hjernevask» fra politiske partier og globalister, som aldri har – og aldri vil sette det norske folket og Norge først – i sitt viktige politiske virke.

Som tidligere stortingsrepresentant i åtte år i periodene 1989-1993 og 1997-2001, har jeg erfaring og vet hva som kreves av hardt arbeid for å sette viktige saker for det norske folk på den rikspolitiske dagsorden. Som EØS- og Schengenmotstander vet jeg godt hva som skal til for å sette det norske folk og Norge først – i det meste som må gjøres politisk – for å få et tryggere og bedre Norge.

Les også: Demokratene stiller lister i alle 19 valgfylker: – Vil sette Norge først i ett og alt

annonse

Og bare så det er sagt: Jeg stemte også som sittende stortingsrepresentant i mot EØS-avtalen den 16. oktober i 1992. Jeg har også alltid sagt nei til at islamister, kriminelle utlendinger, grunnløse asylsøkere og lykkejegere skal få opphold i Norge.

Særordningen som gir flyktninger som kommer til Norge 40 års opptjening i folketrygden fra første dag må fjernes. EØS, ACER, Migrantavtalen og Schengen-avtalen må sies opp. Dette bare for å nevne noen viktige saker som snarest nå må tas opp på Stortinget.

Og bare så det er sagt: Land og ayatollaer som hater Norge og norske verdier må ikke få en eneste krone i økonomisk støtte eller U-hjelp. Norske skattemilliarder må heller brukes på å bygge Norge, fjerne bompenger og redusere skatter og avgifter samt å bruke mer penger på nordmenn som sliter i vårt eget land.

annonse

Les også: Norge må ta tilbake avgitt suverenitet, styrke vårt demokrati og stoppe globalismen – før det er for sent!

Videre må norske pensjonister og uføretrygdede få en en levelig pensjon. Kreftmedisinen som virker og redder liv, må gis gratis til norske kreftpasienter. Dette bare for å nevne noen viktige saker som jeg vil sette på Stortingets dagsorden fra første dag.

Faktum er at Stortinget i 2021, trenger tydelige og klare stemmer som min. Jeg sier derfor: Alt for Norge!

Ja, Demokratene kan faktisk bli valgvinneren i stortingsvalget

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon