Faksimile fra Twitter.
annonse
annonse

Brutal voldshandling sender sjokkbølger gjennom det franske samfunnet.

Den filmede hendelsen fant sted ved metrostasjonen Porte de la Chapelle i Paris på et tidspunkt som ennå er ukjent. I klippet, som først ble delt i sosiale medier for en knapp uke siden, ser man hvordan en mann brutalt dytter en kvinne ned trappen til metrostasjonen i området. Dyttet er svært brutalt, og kunne potensielt ha påført kvinnen alvorlige skader.

Reagerer

annonse

Videoklippet har vakt kraftige reaksjoner i sosiale medier, skriver franske Huffington Post. En av dem som reagerer er politikeren Valérie Boyer, som er senator i departementet Bouches-du-Rhône.

– Jeg håper at politiet vil finne denne feige og farlige personen, spesielt siden han går med ansiktet utildekket i hjertet av Paris, skriver hun på Twitter.

Også Marlène Schiappa, som er ministerdelegat med ansvar for statsborgerskap i innenriksdepartementet, reagerer.

annonse

– Jeg rapporterte om de ulovlige forholdene som fremgår av denne videoen, trakassering på gaten og opprørende fysisk aggresjon, til politiets hovedkvarter, slik at gjerningsmannen kunne bli identifisert og arrestert. All min støtte til offeret, skriver hun på Twitter.

Bekrefter etterforskning

Politiet i Paris har bekreftet overfor Huffington Post at de har igangsatt en etterforskning. Det er imidlertid fortsatt uklart på hvilket tidspunkt videoklippet faktisk ble filmet. Marlène Schiappa bekreftet imidlertid søndag at en mistenkt gjerningsmann er arrestert.

Kvinnen som ble dyttet skal ifølge Huffington Post ha vært påvirket av ulovlige rusmidler, og mannen skal ifølge opplysninger være narkotikalanger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon