Illustrasjonsbilde. Foto: Lev Radin/Pacific Press/Shutterstock
annonse
annonse

Regjeringskoalisjonen SV, Rødt og MDG – med Ap som støtteparti – har vedtatt at du nå kan abortere helt frem til fødsel. Det blir registrert som «abortert fødsel» om du fyller ut papirene i tide. En humanist-jordmor-advokat vil alltid være tilgjengelig ved fødselen.

Embryoen på ni måneder blir, om fødeforelder signerer papirene, umiddelbart plassert i et akademisk opplyst miljø, hvor det kan eksamineres for videre nytte i samfunnet. Fødeforelder vil bli tilbudt psykologisk, psykiatrisk og kirurgisk hjelp, for å komme tilbake til tilstanden hen var i før abortfødselen.

SV skriver i en uttalelse på hjemmesiden at flere generasjoners aggressive, men følsomme kamp har tatt vedtaket helt til mållinjen. Endelig i mål, er overskriften på SVs side.

annonse

Resett stilte SVs leder, Adam Mørkjordet, noen spørsmål. 1. sekretær, Inga Blomst Akkurat, svarte oss på hans vegne etter dager med stadige henvendelser.

– SV og Adam går nå til valg på full frihet og likhet. Alle skal få. Alle skal få leve. Alle skal få tjene, skriver Inga B. Akkurat, som svar på vårt første spørsmål, som var: Hvem vinner på dette vedtaket?

Kan SV og regjeringen konkretisere hjelpen de abortfødene-ikke-foreldrene får? Spør Resett.

annonse

– Vi i SV og regjeringen vet at dette er en sårbar situasjon for fødeforelder, derfor får fødeforelder et toårspass på hasj fra apoteket, med muligheter for utvidelse til kokain og heroin ved søknad og godkjennelse fra psykiater. Det vil ta vare på hele prosessen fødeforelder kan gå gjennom etter abortfødselen, sier I. B. Akkurat.

Hvilke tiltak gjør SV og regjeringen for at barnet skal kunne få kontakt med fødeforelder?

– Ingen. Vi ser for oss en annen type oppdragelse og samfunnsorientering basert på demokrati og empati, sier Akkurat.

Akkurat. Men hva hvis embryobarnet vokser opp og vil ha kontakt med sin genetiske fødeforelder, og sin genetisk sett fødemedhjelper?

– Den muligheten er ikke mulig. Slettet i systemet. Staten holder ikke på sensitiv informasjon som kan skade staten. Alle skal få lov til å være nye og samstemte i vårt samfunn.

Hvem analyserer embryofosterbarnet for videre funksjon i samfunnet?

– Det er en grundig prosess. Først skannes de i den såkalte Erna – T – Cuben, ETC, deretter får panelet valget om å gå videre med EFB (Embryo-Foster-Barnet).

Være fornøyd, hva betyr det for den foreldreløse som blir analysert?

annonse

– Det betyr at hen ikke blir analysert videre.

Hva betyr det egentlig?

Skrrrummmmrrrskrrrrrurrrrrmrrmmmeerrrereeeerrrtleeerrsskummrrrrrmmmuuummrrr…

Resett kommer tilbake med mer om saken når vi får kontakt med myndighetene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon