Joe Biden under onsdagens State og the Union tale til Kongressen. Foto: Melina Mara-Pool/Getty Images/AFP
annonse

Fox News-anker Tucker Carlson reagerte kraftig etter president Joen Bidens tale til Kongressen natt til torsdag norsk tid. Han kalte det en «kasserolle av klisjeer» hvis hensikt var å tildekke hva som rent faktisk er i gang.

Carlson mener retorikken er den samme som under valgkampen og at den har en «narkotisk effekt». «Ikke bekymre deg. Vi er moderate. Vi vil gjøre alt normalt igjen,» er Bidens budskap, men det skjuler det Carlson mener er radikale endringer.

– På fire måneder har Det hvite hus forandret Amerika raskere og mer radikalt enn noen gang før det. De har beveget seg så fort og med så fantastisk aggresjon at selv folk som får betalt for å holde rede på det, som oss, knapt kan følge med. Hver endring de har tvunget har flyttet landet i samme retning: vekk fra demokrati der hver velger har samme makt som en velger, og mot noe helt annet, mot tyranni. Mest illevarslende av alt, de har ikke nølt med å bruke lovens makt for å straffe sine politiske motstandere, sa Tucker Carlson.

annonse
Tucker Carlson. Skjermbilde Fox News

Han trakk deretter frem ransakelsen og beslagene gjort hos Rudy Giuliani som eksempel på den politiske forfølgelsen av konservative og Trump-støttespillere han mener foregår under Biden-administrasjonen.

Carlson setter justismyndighetens fokus på Rudy Giuliani og Roger Stone i kontrast til den manglende oppfølging av Hunter Bidens laptop, eller tidligere CIA-direktør John Brennan og direktøren for nasjonal etterretning James Clapper. Da FBI-agentene ransaket leiligheten til Giuliani tok de ikke engang med seg den versjonen av harddisken til Hunter Biden som Giuliani hadde liggende.

Joe Bidens tale til Kongressen kan sees her.

annonse

Det var

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse