EU-flagget heiset i Norge i 2012 da de ble tildelt fredsprisen. Foto: Vegard Grøtt / NTB
annonse
annonse

I et viktig stortingsvalgår som i 2021, er det faktisk helt nødvendig å minne det norske folk om følgende: På stadig flere områder viser Europa-monsteret: EU at det har sine klør, fangarmer og tentakler langt innover Norges grenser, og helt inn i vår private økonomi.

Med pålegg, instrukser, kontroller, regler for ditt, og for datt. Det er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller oss fra «fullverdig» medlemskap.

I tillegg til dette er dessverre regjeringen og flertallet av norske stortingspolitikere: Globalister som dessverre ikke setter Norge først i sitt viktige politiske virke. Dette kan etter min menig ikke forsette lengre. Nok er nok!

annonse

Les også: Ja, jeg Vidar Kleppe vil alltid sette Norge først – og gjøre comeback som stortingsrepresentant i 2021

For å ha full kontroll med outsideren Norge har de utstyrt oss med EØS-avtalen, og Schengen-avtalen, som sikrer Norge vidåpne porter mot verden, på vei mot svenske tilstander, og den viktige posisjon som verdens sosialkontor nr. 1. EU bestemmer hvilken mat vi skal få spise, hvor den kommer fra, og hvem som skal holde kjeft om manglende kontroll av maten vår- fra en verden med resistente småkryp.

EU bestemmer også at norske biler skal kontrolleres slik og slik, at barnehage-barn må ha perle-grus overalt, så de ikke skal slå stumpen sin, hvordan regelverk og forvaltning skal drives, krummen på agurken er viktig – samt alle med EU og EØS-direktiv i bunkevis – som faktisk på “høyde og omfang” kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig. Og da har jeg ikke i dette innlegget nevnt ACER, og at EØS avtalen dessverre ikke har angrefrist.

annonse

Les også: Vidar Kleppe raser mot særlig stipendordning for flyktninger: – Diskriminering av nordmenn må stoppes (+)

Demokratene i Norge oppfordrer våre landsmenn til å arbeide for å ta igjen selvråde-retten, Norges suverenitet, ved å vise: EU, migrasjonsavtalen Schengen, EØS og ulike FN- programmer samt andre overnasjonale organer at vi i Norge faktisk klarer å ta vare på oss selv som enn fri og selvstendig nasjon, som ikke lar seg styre i ett og alt av Brussel og andre stater som vil “melke” det norske folk – og Norge for hundre vis av milliarder kroner årlig.

Og bare så det er sagt til dere som leser dette: Om jeg gjør comeback som stortingsrepresentant i september 2021 – så vil jeg alltid sette Norge først.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon