Foto: Torstein Bøe / NTB
annonse
annonse

Ikke siden mars 2020 har færre nordmenn ment at statsminister Erna Solberg (H) gjør en god jobb.

48 prosent svarer at de synes Solberg gjør en god jobb, ned fra 54 prosent i forrige måling, viser en måling utført av Ipsos på oppdrag fra Dagbladet.

Det er andre gang siden pandemien kom til Norge at under halvparten av de spurte mener hun gjør en god jobb, skriver NTB.

annonse

Maria Rosness i Ipsos mener at statsministeren alikevel må regnes som populær i Norge.

– Solberg har hatt god oppslutning gjennom hele koronapandemien og er en relativt populær statsminister. Ser vi på snittet av målingene hennes gjennom 2019, var det på 37 prosent, så at 48 prosent nå sier at hun gjør en god jobb, bør fortsatt anses som gode resultater, sier hun.

Tallene viser imidlertidet fall i popularitet på elleve prosentpoeng siden starten av året, noe som må regnes som et kraftig fall. Det har også stormet flere ganger rundt statsministeren, ikke minst i forbindelse med bursdagsfeiringen på Geilo hvor hun ble idømt en bot på 20 000 kroner for brudd på smittevernreglene.

Solberg mener det er motbydelig at AUF-ere stemples som landssvikere

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon