Sylvi Listhaug mener nordmenn ikke trenger å ha kjøttskam. Foto: NTB Scanpix
Sylvi Listhaug (Frp). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

– Jeg tror mange av kompromissene i regjering har svekket velgernes tillit til at FrP gir klare svar på utfordringer. Vi må få tilbake at våre politikere «tør der andre tier».

Denne helgen blir Sylvi Listhaug etter alle solemerker valgt til partiets nye leder, etter at Siv Jensen overraskende varslet sin avgang tidligere i vinter. Hun vil skjerpe profilen og håper tidligere vinnersaker som innvandring skal virke tiltrekkende på velgerne.

I forkant av Fremskrittspartiets landsmøte har Resett stilt flere spørsmål til partiets fylkesledere, lokallagsledere og gruppeledere.

annonse

Lokallagsleder Vidar Arnesen i Sandefjord Frp mener det er en utfordring at partiet ifølge meningsmålinger har mistet en tredjedel av velgerne fra 2017.

– Jeg tror mange av kompromissene i regjering har svekket velgernes tillit til at FrP gir klare svar på utfordringer. Vi må få tilbake at våre politikere «tør der andre tier», sier han til Resett.

Preget

annonse

Han får støtte fra flere.

-Vi er nok fortsatt preget av regjeringsslitasje og etterdønninger av for mange kompromisser, sier gruppeleder Svein Erik Sørensen i Vestre Toten Frp, som er glad for at Carl I. Hagen nå er partiets toppkanidat til stortingsvalget i Oppland.

– Partiet må tilbake til å være ett tydelig opposisjonsparti, sier Geir Tore Persøy, som er gruppeleder i Levanger Frp.

– Etter at vi satt i regjering har det blitt for mange fine folk i dress, som ikke virker troverdig for mannen i gata, sier Fredrik Aalien i Sigdal Frp.

Listhaug vil ha et skarpere Frp

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon