Christoffer Lundquist. Skjermbilde: YouTube
annonse
annonse

Musikeren Christoffer Lundquist deltok i demonstrasjonen med en gitar og fortsatte å synge da han ble arrestert.

Det var rundt hundre personer som deltok i demonstasjonen mot myndighetenes tiltak. De ropte blant annet «frihet for Sverige». Men etter elleve minutter gikk politiet til aksjon og brøt opp folkemengden. De fire arrangørene hadde på forhånd fått beskjed om at demonstrasjonen var ulovlig, og ble ilagt forelegg.

annonse

Les også: Corona-demo oppløst i Stockholm

Lundquist ble ført bort av politiet til en ventende buss. Samnytt skriver at det er uklart om hva som skjedde med han etterpå. Andre deltagere forteller at politiet kjørte dem et stykke vekk fra stedet og så løslot dem.

Christoffer Lundquist er musikkprodusent, låtskriver og musiker. Han er blant annet kjent fra popogruppen Roxette. Han har også vært produsent for Gyllene Tider, Ulf Lundell, Peter Jöback og Sahara Hotnights.

annonse

Stor corona-demonstrasjon i Stockholm – svensk politi slått tilbake av folkemengdene

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon