Programleder Fredrik Solvang i Debatten i NRK er populær blant Resetts lesere. Foto: NTB Scanpix
Programleder Fredrik Solvang i Debatten i NRK er populær blant Resetts lesere. Foto: NTB Scanpix
annonse
annonse

– Takk for den du er, vi trenger deg.

Fredag publiserte Xstra og Resett som mange norske medier en sak basert på TV 2s rørende intervju med den populære programlederen Fredrik Solvang, kjent fra NRK Debatten.

Fredag delte han en mer personlig side av seg selv overfor TV 2 God Morgen Norge.  Å være adoptert gjør at Solvang har et perspektiv på tilværelsen, samfunnet og livet som han ellers ikke ville hatt.

annonse

Solvang har høstet mange stjerner hos Resetts lesere for sin uredde stil og unike evne til å løfte frem temaer andre ikke tør å ta opp.

– Takk for den du er, vi trenger deg, skriver en kvinnelig Resett-leser.

– Fredrik Solvang, vi elsker deg, skriver en annen.

annonse

Solvang fortalte i intervjuet om sitt møte med sine biologiske foreldre i Korea, da han reiste til landet som 16-åring.

– Fredrik Solvang er en fantastisk person, og Norges beste journalist. Hans foreldre biologisk og ikke biologiske kan være stolt over han, skriver en leser.

– Bevis på at man kan bli like norsk

I kommentarfeltene er det mange av Resett og Xstras lesere som kommer med rosende ord om TV-personligheten.

– Solvang er et bevis på at man kan bli like norsk som alle andre nordmenn selv om man har sitt opphav fra en helt annen verdensdel. Han har antageligvis hatt en litt lengre leteaksjon enn folk flest når det gjaldt å finne seg sjæl, men han har gjennom hardt arbeid og faglig dyktighet opparbeidet seg en meget velfortjent posisjon hos det norske folk.

– Det er å håpe at han i nær fremtid søker nye utfordringer utenfor NRK så han får brukt sitt talent i omgivelser med noe større takhøyde. En stilfull kar som ville gjort seg enda bedre i fri dressur uten sensur, skriver en leser.

I intervjuet med TV 2 snakker Solvang om hvordan det har vært vanskelig å vokse opp som adoptert og at han og mange andre adopterte har kjent på en følelse av ikke å bli godtatt i det norske samfunnet.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon