VG-journalist Morten Hegseth. Skjermbilde instagram.
annonse
annonse

Mange norske kjendiser legger ut bilder på sosiale medier når de får coronasprøyten.

I takt med at flere og flere nå får koronavaksinen, har en bildetrend tatt av på sosiale medier. Kjente mennesker viser stolt frem bilder av seg selv i forbindelse med at de får sprøyten, skriver NRK.

De har hentet frem bilder fra en rekke kjente personligheter.

annonse

En av de er VGs Morten Hegseth som sier i et intervju med NRK at han legger ut bilde for å sende et «vink til en hærskare av vaksineskeptikere».

På Instagram hånet han Svein Østvik (Charter-Svein) og tidligere TV 2-ansatt Kari Jaquesson da han la ut sprøyte-selfien. Både Østvik og Jaquesson har utrykt seg skeptisk til myndighetenes nedstenging og coronvakasinen.

– Sender en ekstra tanke til Charter-Svein og Kari Jaquesson her jeg sitter med støl arm og håp i sjel, skriver Hegseth, som er avbildet med et Pride-symbol på jakka.

annonse

FHI jubler

Flere andre kjendiser har gjort som VG-journalisten og lagt ut vaksine-selfier. NRK har lagt ved meldinger fra Gunnhild Stordalen og Jan Thomas i sin sak. NRK har også vist til en Instagram-melding fra en av deres egne ansatte som har vist sprøytestikk-bilde.

Han skriver at «normaliteten er på vei», og gleder seg til å «klemme» folk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronny Brede Aase (@ronnybaa)

Statskanalen har også vært i kontakt med FHI som jubler over at kjente personligheter legger ut bilde når de får sprøyten.

– Vi synes dette er en flott trend. Folk viser at de er glade for å bli vaksinert og beskyttet. Vi håper dette kan være med å skape en positiv oppslutning, sier overlege ved Folkehelseinstituttet (FHI) Preben Aavitsland.

NRK har ikke intervjuet Svein Østvik.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon