Det var mye råkjøring i de orginale Olsenbanden-filmene. MDG-politiker Eivind Trædal klikker hvis den den nye filmen har bilkjøring i bilfrie soner. Foto: Kyrre Lien / NTB / Youtube
annonse
annonse

MDG-politiker Eivind Trædal i det spøkefulle hjørnet på Twitter?

På onsdag ble det kjent hvem som spiller rollene i den nye Olsenbanden-filmen.

Benny spilles av John Carew. Elias Holmen Sørensen spiller Kjell. Anders Baasmo spiller Egon.

annonse

Det er førstnevnte rolle som har blitt mest kritisert på sosiale medier. John Carew har hatt en karriere innen fotballen og mange mener han ikke er egnet i rollen som kultfiguren Benny.

– At Carew spiller Benny er helt håpløst. Han har jo ikke greie på skuespill. Hva i alle dager gjør han i denne rollen? Skuffende ettersom en re-make kunne vært interessant, skrives det på sosiale medier.

– Klikker

annonse

Men det er ikke bare skuespillerne som blir diskutert.

MDG-politiker Eivind Trædal er bekymret for at det er mye uansvarlig kjøring i filmen. 35-åringen skriver i et nytt innlegg på Twitter at han kommer til å klikke hvis han blant annet ser parkering i sykkelfelt.

– Olsenbanden er en kriminell gjeng som finner på mye galt, men hvis de nye filmene inneholder bilkjøring i bilfrie områder eller parkering i sykkelfelt kommer det til å klikke for meg. Filmer skal ikke forherlige antisosial oppførsel, skriver Trædal.

Trædal har ikke puttet et smilefjes bak Twitter-meldingen, men mye tyder på at 35-åringen var i det spøkefulle hjørnet.

I kommentarfeltet var det imidlertid mange som kom med stikk mot politikeren.

annonse

– MDG-gubber er ikke som andre gubber, skrev en person.

Den nye Olsenbanden filmen er nummer 15 i rekken. Den første ble utgitt i 1969 og hovedrollene ble spilt av Arve Opsahl, Sverre Holm og Carsten Byhring.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon