Kjendisprest og islamkritiker Einar Gelius. Foto: Berit Roald / NTB
Einar Gelius. Foto: Berit Roald / NTB
annonse
annonse

Det finnes det bare én sannhet, og den er det MDG som ivaretar. Slik illustrerer Einar Gelius MDGs retorikk.

Foto: Terje Pedersen / NTB

– Jeg har sett hvordan religiøse sekter i egne øyne representerer den eneste riktige sannhet – og hvordan fanatismen ofte særpreges av ekstreme meninger, skriver prest Einar Gelius i Dagbladet.

– Dommedagsprofetene har funnet sitt hjem i den religiøse sekterismen og skremslene om helvete og evig pine er sektenes evangelium.

annonse

Les også: MDG-leder går av i protest – kaller partiet «ekstremt»

Gelius slår fast at sekter er ekskluderende overfor annerledes troende. De opphøyer seg til å eie sannheten og fordømmer andre. Gelius mener MDG minner om en religiøs og fanatisk sekt.

Foto: Heiko Junge / NTB

– Budskapet er ekstremt og ensidig med kamp mot blant annet kjøttforbruk, bensin- og dieselbiler, økonomisk vekst, flyreiser og fortsatt olje- og gassaktivitet. De bryr seg lite om hva folket mener, men trumfer igjennom eksempelvis sykkelveier i Oslo mot bydelenes ønsker, skriver han, og legger til:

annonse

– De som ytrer en viss klimaskepsis i det offentlige rom blir raskt fordømt og irettesatt som «vranglærere». Ifølge MDG finnes det bare én sannhet i klima- og miljøsaken, og den er det MDG som ivaretar.

Les også: Laninismen gjør Oslo til Laningrad

– Men det verste med MDGs sekterisme er skremselspropagandaen og dommedagsprofetiene de grønne politikerne bedriver. Her går de de religiøse sektene en høy gang i å skremme folk med både jordens undergang og fortapelse, skriver Gelius.

Einar Gelius om profeten Muhammad: – Han var en voldsideolog

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon