- Resett - https://resett.no -

Israel: Hamas blander seg med sivile

Hadde «kontorfellesskap» med mainstream media.

Det har avstedkommet sterke reaksjoner, fremfor alt fra media selv, etter at Israels forsvar (IDF) sønderbombet en høyblokk [1] på Gaza.

Bygget huset en rekke medieorganisasjoner, herunder den Qatar-baserte TV-kanalen Al Jazeera og det amerikanske nyhetsbyrået Associated Press.

annonse

Men ikke bare det: Terror-organisasjonen Hamas hadde også tilholdt i bygget, hvor de blandet seg med journalistene, hevder IDF.

Les også: EU-ledere fordømmer rakettangrep mot Israel [2]

Fra bygget skal Hamas ha drevet «omfattende etterretningsvirksomhet», fordi det der fantes «svært avansert utstyr» for å bedrive slik virksomhet, gjengis IDF av NTB.

annonse

– Vi er opptatt av journalisters sikkerhet og deres jobb, men dere må forstå at dette er en vanskelig krigsskueplass hvor Hamas blander inn sin aktivitet med den sivile verden, heter det i en uttalelse fra IDF-talsmann Jonathan Conricus.

– Ifølge vår etterretning, og jeg kan forsikre om at vår etterretning er presis, ble tårnet brukt til Hamas-formål. Det er de detaljene jeg har myndighet til å gi. Jobben min hadde vært enklere om jeg kunne legge frem bevisene, avslutter Conricus.

FpU-ere med Israel-flagg kjeppjaget fra Hamar sentrum – lokalavisen «unnskylder» angriperne [3]

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474