Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Damir Sagolj DS/NL/SA
annonse
annonse

Så er man i gang igjen i Midtøsten mellom Israel og Palestina. Nye rakettangrep, bombing og elendighet hvor selvsagt den sivile befolkningen blir de som lider.

I Norge, som ellers i verden, kan det synes at nettopp denne konflikten er så engasjerende. Det gjelder begge sider, både muslimene og jødene har sine fanatiske tilhengere jorden rundt, og ingen av dem er villig til å vike en tomme. Hvordan det da kan bli fred i området er vanskelig å forstå.

Norge er ett av få land som ikke anerkjenner Hamas som en terrororganisasjon. Palestinske selvstyremyndigheter (PA) bruker årlig mer enn 2,5 milliarder norske kroner på lønn til palestinske terrorister i israelske fengsler, og Norge har siden 2005 støttet Palestina med rundt 10 milliarder kroner i bistand. At noe, eller alt av disse pengene ikke kommer Hamas i hende, slik en del norske politikere tydeligvis tror, er i beste fall naivt.

annonse

Oslos biskop, Kari Veiteberg, er en av dem som kommer med en bønn til kirkene i Norge om å boikotte Israel.

Biskop i Oslo bispedømme Kari Veiteberg i Oslo Domkirke. Foto: Heiko Junge / NTB

Israel er den store stygge ulven, mens Hamas derimot er noen skikkelige godgutter som kun kjemper for rettferdighet. Det er lov å være dum, men det er fryktelig trist at så mange må lide for andres dumskap. Hamas har erklært at hele Palestinaområdet er muslimsk land som aldri kan overgis til ikke-muslimer. Når vi vet hvilken agenda som er pågående i alle vestlige, kristne og sekulære land, hvor islam skal integreres for enhver pris, så er motstanden vi ser i egne samfunn mot Israel langt mer forståelig.

Vi fikk senest et godt eksempel på dette under de norske muslimenes feiring av id, torsdag 13. mai. Gratulasjonene strømmet inn fra både statsminister, byrådsleder i Oslo, samt mange andre politisk korrekte mer eller mindre kjente. NRK hadde en direktesending av begivenheten hvor sågar kronprinsen og kronprinsessen brøt fasten.

Programleder Rima Iraki og prosjektleder Vivi Stenberg fra NRK representerer programmet «Festen etter fasten – Id mubarak», som vinner pris i kategorien årets nyskapning. Foto: Espen Solli/TV 2
annonse

Men torsdag 13. mai var også Kristi himmelfartsdag. Det nevnte hverken statsminister, Oslos byrådsleder eller NRK. De nevner heller ikke andre religioners helligdager med noen få unntak. De gangene det gjøres så får de i hvert fall ikke dekning på NRK. Vi ser heller ikke kronprinsen bry seg med buddhister eller hinduer. Det er muslimene som tar all oppmerksomhet. Det er de som skriker høyest i media, de som bruker offer og rasismekort, og de som står først i køen når penger deles ut. Det er også de som tviholder mest på sin religion, som mange av de samme oppgir som grunn for at de måtte flykte til Norge i første instans.

Man kan saktens lure på hvem som har bestemt at islam skal integreres i alle vestlige land, men når det skjedde er ganske åpenbart. På 70-tallet visste de færreste i Norge hva islam var. På 90-tallet så begynte det å bli godt opplyst, og etter millenniumskiftet var det åpenbart for de fleste.

Det er også åpenbart hvem som går islams ærend. Den politiske venstresiden i vestlige land er alle interessert i få integrert hurtigst mulig inn i sine land en ideologi som går helt på tvers av hva de selv har kjempet for i flere tiår for å forandre. Alt fra kvinnefrigjøring, aksept av homofile, transpersoner osv. Islam står for noe som er langt verre for disse gruppene enn hva det noensinne har vært for dem i deres egne vestlige land. Og det sier jo litt.

Kjell Frølich Benjaminsen og Erik Skjelnæs gifter seg som det første homofile paret i en norsk kirke.

Hva grunnen er for denne omfavnelsen av en ideologisk råskap som kun kan sammenlignes med samfunn som eksisterte for tusenvis av år siden, er helt ubegripelig. At tåkebelagte mennesker på venstresiden åpner sine armer for dette, er en ting, men at også kongehuset stiller seg til rådighet for både islam og globalisme, er uakseptabelt.

Gjeldende lov for majestetsfornærmelse i Norge lyder som følger:

«Forøves nogen Ærekrenkelse mod Kongen eller Regenten, straffes den skyldige med Hefte eller Fængsel indtil 5 Aar.»

Men hvilken lov har vi når kongen eller regenten forøver æreskrenkelse overfor den norske befolkningen?

Konflikten mellom Israel og Palestina, som for øvrig ikke er en anerkjent stat, bunner i det samme. Hvor det finnes islam, finnes det konflikter. Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid bli. Man kan bortforklare så mye man vil, men det forblir allikevel et faktum.

annonse
Demonstranter viser “solidaritet” med Palestina ved Hermannplatz i Berlin, etter Hamas angrep på Israel. Foto: STEFANIE LOOS / AFP

I innledningen til Hamas-charteret slås det fast at «Vår kamp mot jødene er svært omfattende og alvorlig». I koranen står det at alle vantro skal bekjempes med alle midler, fra ord og argumenter til vold og drap. Koranen er den skriften som har skapt flest terrororganisasjoner som for eksempel, Hamas, IS, Taliban, Al Qaida osv.

Når de så får hjelp av alt fra venstresiden i politikken via politisk korrekte globalister på høyresiden helt til kongehuset, ja så kjemper selv gudene forgjeves.

FpU-ere med Israel-flagg kjeppjaget fra Hamar sentrum – lokalavisen «unnskylder» angriperne (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon