Stor corona-demonstrasjon i London i helgen. Photo by Shutterstock (11905799m)
annonse
annonse

Lørdag demonstrerte tusenvis i Londons gater mot BBCs corona-dekning og myndighetenes nedstengning av samfunnet. Også i Canada har folk protestert i tusenvis.

Lørdag skjedde det igjen i London. Flere titalls tusen hadde samlet seg i gatene og protesterte mot myndighetenes corona-nedstengning.

Helgens demonstrasjon kom kun få uker etter at det ble rapportert opp mot hundre tusen i Londons gater i en lignende protest.

annonse

De etablerte mediene, både i utlandet og i Norge, har ikke gitt demonstrasjonen stor oppmerksomhet. Men på sosiale medier har folk lagt ut bilder og video av den massive corona-protesten.

«Massiv anti-lockdown-demonstrasjon foran BBC London i dag. BBC er sjokkert over å bli behandlet på denne måten av folket som finansierer lønna deres etter å ha løyet for dem i et år for å beskytte dem mot sannheten om hvordan og hvorfor deres regjering vedtok kinesisk totalitarisme», skriver en person som har lagt ut video av protesten på Twitter.

annonse

Demonstrantene var høylytte utenfor BBCs lokaler.

I en video, som er blitt sett over 100 000 ganger på få timer, kan vi høre demonstrantene rope at BBC skal skamme seg.

En annen video av demonstrasjonen, som er publisert av Twitter-profilen Politics For All, har fått over 400 000 visninger.

Så langt har ikke BBC rapportert om demonstrasjonen. Men det er skrevet en liten notis om protesten i Yahoo News.

annonse

«Se på hvor mange som er på den siste anti-lockdown protestmarsjen i London. De aller fleste av disse menneskene er anstendig hardtarbeidende folk som ikke er covid-fornektere, men er forferdet over sikkerhetsskader forårsaket av autoritarisme», skriver den politiske eksperten James Melville på Twitter.

– Ren propaganda

Også i Canada har det vært store demonstrasjoner mot myndighetenes corona-nedstenging.

Flere videoer er lagt ut på Twitter. Mange er sinte på mediene i landet for å ikke dekke de massive protestene.

«Kanadisk MSM dekker med vilje IKKE noen av Anti-Lockdown-protestene som pågår over hele landet. Hundretusenvis protesterer, og det blir ikke vist. Media er IKKE nøytrale, de er partiske, det er INGEN journalistisk integritet, bare ren PROPAGANDA», skriver en bruker som har lagt ut flere videoer av demonstrasjonen på Twitter.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon