President Donald Trump. NTB/Scanpix Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Tidligere president Donald J. Trump er henvist til internett-siden donaldjtrump.com for å nå ut til sine tilhengere etter at Facebook, Twitter, Instragram, YouTube etc har blokkert ham fra å bruke plattformene.

I en post i helgen er det kontroversene rundt valget i delstaten Arizona han adresserer. Angivelig har databasen som skulle vært overlevert etterforskerne blitt slettet. Trump skriver følgende:

«Hele databasen over Maricopa County i Arizona er SLETTET! Dette er ulovlig, og Arizona State Senate, som leder den rettslige gjennomgangen, er i opprør (…) SLETTINGEN av en hel database og kritiske valgfiler i Maricopa County er uten sidestykke.»

annonse

Trump hudfletter det han omtaler som «Mainstream Media» og «Radical Left Democrats» for å tillate denne «presidentvalssvindelen». Han skriver videre at «Fox News er redd for å dekke det – der er det sjelden en omtale. På samme måte har Newsmax nærmest vært stille om dette emnet fordi de blir skremt av trusler om søksmål.»

Men en kanal får skryt av Trump: «One America News (OAN), et av de raskest voksende nettverkene på TV, og det “hotteste”, gjør en fantastisk jobb med å avsløre den enorme svindelen som fant sted,» skriver han.

«Takk til OAN og andre modige amerikanske patrioter. Alt skjer raskt!» avslutter han.

annonse

Delstaten Arizona ble erklært for Joe Biden, men med knapp margin.

Les også: Trump knapper ytterligere inn på Biden i Arizona

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon