- Resett - https://resett.no -

Hurra for «demonstrasjoner» for Palestina og 17. mai!

En demonstrasjon for Palestina og et lite 17. maitog foran Stortinget. Hva forarger og bøtelegges mest?

17. mai gikk et lite tog i Oslos gater [1]. Ble stoppet foran Stortinget. Hadde deltagerne vært smarte, hadde de gått i kohorter på ti og ti, eller enda bedre – en og med to meters avstand. Hvem hadde kunnet stoppe dem da? Med hvilken «koronahjemmel»?

De ville kanskje ikke være «smarte», visste nok at de kom til å «bli sendt hjem» av politiet. Uansett. Konsekvenser blir det nok mest av i form av personlige og saftige forenklede forelegg.

annonse

Zoom forward. To dager senere demonstreres det minst like tett og «folketungt» foran Stortinget for Palestina. Hva kommer til å skje fra politiets side?

Kommer det fordømming på direkten til det norske folk om at dette nok mest var konspirasjonsteoretikere fra ytre venstre? Er Muhammed jøde? Er paven protestant? Ja, så dumt fremstår det om man evner å se det objektivt. Dette handler ikke om smittevern. Det handler om taket staten må ha på virkelighetsoppfattelsen til folket.

En vanlig politimann – en hvem som helst med andre ord – kan stå på direkten og utbasunere en fordømmende mening over folket han skal tjene. Han vet at det ikke får noen konsekvenser. Uansett. Han sier det som er så politisk korrekt om korona og «ytre høyre» at han blir helt på pauserommet. Når det dobbeltmoralske i politiets handling 17. mai blir vist opp som et stort og heslig speil er han beskyttet.

Skjermbilde VG.
annonse

Les også: Politimann hevder at de som gikk i 17.mai-tog var konspirasjonsteoretikere og «folk ganske langt på høyresida i norsk politikk» [2]

De gode og seriøse avisene forstår ikke dette. De skriver i hvert fall ikke om det. Og de kan argumentere, for eksempel med at «protesttoget» ødela arrangementet foran slottet. Ok, så de kunne ikke spasere sin «demonstrasjon» for Norge inn i en annen gate?

Jeg har selv gått rundt på Eidsvolls plass mens politiet har forsøkt å dempe gemyttene til rabiate pro-islam-deltagere. Hørt politiet si rolig, som til en venn, at dette (SIAN) er ikke noe de de liker. Ja, de gikk lett ut av rollen som objektiv i snakk med aggressive mennesker. Er det ikke-voldteknikker? Eller det en generell holdning hos politiet?

Uten å si ett eneste ord om Israel og Palestina er det i hvert fall synlig at politiet og deres arbeidsgivere er mer tilbøyelige til å tillate en (smittefarlig) demonstrasjon for Palestina enn et 17. maitog for Norge.

Hurra!

Politifolk i møte med ungdomsgjenger må «liste seg rundt»: – De satte øya i oss (+) [3]

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474