Skjermbilde Youtube.
annonse
annonse

En svart kvinne blir nå jaktet på av politiet etter at hun overfalt og slo en hvit kvinne helseløs inne i en restaurant i delstaten Georgia i USA.

Den mistenkte svarte kvinnen er identifisert som 25 år gamle Brittany Kennedy. Ifølge politirapporter skal Kennedy ha oppsøkt en hvit kvinne ved navn Emily Broadwater inne i en restaurant.

Overfallet ble fanget opp av kamera av passive tilskuere, skriver Daily Caller.

annonse

Trampet på ansiktet

I videoen som er spredt på sosiale medier kan vi se den afroamerikanske kvinnen slå Broadwater flere ganger i ansiktet med knyttneve. Den hvite kvinnen roper på hjelp mens hun blir slått til blods.

Den svarte kvinnen dro Broadwater etter håret ut av restauranten der hun trampet henne i ansiktet uten at noen hjalp til.

annonse

På sosiale medier er folk rasende.

– Se på alle som står rundt å ikke gjør NOE SOM HELST. Dette dyret fortjener å bli innesperret i et bur for resten av hennes patetiske liv, skriver en person på Twitter.

I slutten av voldsvideoen kan vi også høre at den hvite kvinnen rope på babyen sin i det blodet renner nedover ansiktet, etter det brutale overfallet.

Det er usikkert hva som skal være årsaken til voldsangrepet. Den britiske avisen The Sun skriver at det skal ha vært en feide mellom de to kvinnene. Broadwater skal ha passet ungen til den svarte kvinnen mens hun satt i fengsel.

Politiet har nå etterlyst Kennedy for det voldelige overfallet, og kan vente seg en ny periode i fengsel når hun blir tatt.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon