Fotomontasje: Olivier DOULIERY / AFP / Eivind Trædal Cornelius Poppe / NTB
annonse
annonse

Noen onde tunger kaller Resett en «blogg», men Trædal sier det er en avis.

Eivind Trædal har endelig kommet seg ned på jorden. Men det har vært en lang sykkeltur før han nådde dit.

Likevel er det er noen man må være mer tålmodige med enn andre, og det bør være en fjær i hatten til han Trædal. Det er lett tenke på Kjell Aukrust når man hører Trædal, men han passer nok bedre inn hos Wam og Vennerød.

annonse

Les også: MDG – hippiene som vil ta med seg naturen til byen

Trædal har oppnådd berømmelse for sin ivrige bruk av Twitter, det sies at han etteraper Trump. Men han er dessverre utestengt, så nå er det bare Trædal igjen. Mang en gang har det blitt påstått at det han skriver ikke alltid har vært innom hodet. En kan aldri vite, kanskje det kommer rett fra hjertet.

annonse

Trædal er kjent for å ha sterke oppfatninger om andre og de kommer som regel ut helt uoppfordret og da ofte i en spissformulert fremtoning. Men vi alle er forskjellige, heldigvis. Det er ikke alle som er så opptatt av det samme som Trædal, det kan nesten virke som om at han bryr seg om oss alle.

Les også: Eivind Trædal mener høyblokker er den beste boformen for folket, selv bor han i tomannsbolig

Det er ikke så lett å følge med alt Trædal gjør på Twitter, de fleste har annet å gjøre. Men siden Trædal skrev inn navnene på medlemmer av styret, så ble vi gjort oppmerksom på at han nå kaller Resett en avis. Det er et kryss i taket, det er ikke mange som kommer igjennom Trædals nåløye. Han er som regel negativ inntil det motsatte er bevist.

Skjermbilde: Twitter

Men nå har Resett fått god tid til å overbevise Trædal sjøl, så vi vil ønske ham hjertelig velkommen og vil også anbefale ham å bli abonnent, da får han også lese våre plussaker. Da må han trykke på: «her».

Trædal sier han blir forfulgt og hetset av Jarle Aabø

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon