Foto: Pixabay
annonse
annonse

En café i California har fått nok av myndighetenes corona-restriksjoner og anbefalinger.

Gjestene som har på seg munnbind i cafén blir straffet med en bot på 5 dollar. Hvis du i tillegg skryter av å ha tatt coronavaksinen kommer en ny bot på 6 dollar.

annonse

Fox News har vært i kontakt med eieren av cafén som sier at pengene vil bli donert til veldedige formål til de som har slitt under corona-nedstengingen. Blant annet de som jobber med vold i hjemmet, selvmord og fattigdom.

– Jeg har blitt bedt om å ta på meg en maske hele tiden. Dette er ikke en stor forespørsel. Alt jeg ber om er en donasjon på 5 dollar til veldedighet, og jeg tror ikke det er for mye, sa eieren til Fox News.

– Respekter de som vil puste

annonse

I California er det fremdeles påpudt å ha på seg munnbind på steder med mange folk selv om du er fullvaksinert.

Café-eieren gir også belønning til de som er kunder. På en annen plakat står det at du får 50 prosent rabatt om du kaster munnbindet i søpla.

En annen plakat har denne påskriften:

«Folk har kanskje ikke masker. Vennligst respekter deres frihet til å puste. Folk kan være innen 2 meter fra hverandre. Vennligst respekter deres frihet til å sosialisere».

«Folk er muligens ikke vaksinert. Vennligst respekter deres frihet til å leve naturlig. Folk kan ikke dele dine meninger eller følelser. Vennligst respekter deres frihet til å tenke uavhengig», står det videre.

På sosiale medier er det mange som roser cafe-eieren.

– Hvis myndighetene kan gjøre det, kan han også gjøre det, skriver en kvinne.

– Brilliant! lyder det fra en annen Twitter-bruker.

annonse

Men det er også noen som har startet boikott-kampanje og truer med å skrive negative anmeldelser på Google.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon