Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Jeg er gjort oppmerksom på at jeg i kommentarfeltet i Resett blir kritisert for å gå sosialistenes ærend før valget – ved å være altfor kritisk til Høyre.

Nei, det å være valgtaktisk som derved implisert, det vil jeg av to gode grunner ikke være. Når 1) det ikke vil fungere og 2) fordi jeg er reelt fortvilet over dagens Høyre og Erna Solberg. De arbeider med NRK, vårt Pravda, for hele verden, ikke for oss her på berget. Hva skal vi med slike frafalne politikere og forfeilede globalister som setter Norge sist?

Dog bemerk: Jeg er like negativ til Jonas Gahr Støre. Jeg beskriver faktisk ham og Erna som et dårlig skjult «radarpar» til folkets reneste fornedring. Om jeg derved hjelper andre partier, vel vi får se, men uansett; ærlighet varer lengst. Dessuten er jeg nasjonal-patriotisk til siste pust, og legger ikke skjul på at jeg ønsker to helt nye stortings-partier hjertelig velkomne til å ta opp slakken etter Høyre, Ap og KrF, nemlig Demokratene og PDK. Begge partiene lover en forandret nasjonal politikk til høsten om de kommer inn på Stortinget; det håper jeg på.

annonse

Så ikke si at jeg går sosialistenes ærend. Jeg er for øvrig ikke opptatt av høyreside eller venstreside lenger. Førstnevnte ligger uansett på sotteseng. Skille-linjen ligger ikke der. Nå er det for eller mot Norge, som et selvstendig fremtidig og godt land, som gjelder. Altså, oss ærlige nasjonal-forkjempere opp mot den skumle globalisme-makten. Og dessverre, Erna er på feil side når hun vil oss fremmede underlagt. For Norge er et stolt gammelt land. Ingen grunn til å fremtre med «luen i hånden» som husmenn overfor EU eller det korrupte FN. Viktigheten av selvstendighet lærte vi under Danmark og Sverige i hundrevis av år. Det er med Ibsen og viljen det gjelder, den vinner eller feller.

Jeg er for verden og det internasjonale samfunnet, men ikke slavebundet til udemokratiske, globalistiske konstellasjoner som kan skalte og valte med oss – hva fremmede enn måtte mene best for oss. Hva vet rike, skattefrie globalisme-eliter om forholdende for nordmenn og kvinner helt ned på bakkenivå, for eksempel i Berlevåg? Vi kan lett gjøre handelsavtaler for fisk og olje etc. med alle de land i verden vi vil – allerede som medlemmer av verdens handelsorganisasjon WTO, og slik helt uavhengig av EU-medlemskap. EU er for øvrig et falleferdig skjørt byggverk. Og vi nordmenn kan reise til Spania, eller hvor vi vil, helt uten EU-tilknytning. La oss nå være ærlige og slutte å høre på politikere som er mest opptatt av å mele egen kake.

Dersom riksmediene og NRK hadde oppfylt sin tiltenkte rolle som den fjerde statsmakt – de andre statsmaktene reelt og tydelig korrigerende – da kunne mange med meg lagt inn årene overfor et opplyst folk og et reelt folkedemokrati. Men dessverre, Norge er annerledes blitt, og kjøres nå til dels skjult og tildekket diktatorisk. Dette er ikke lenger et sant demokrati. Man er derimot hensynsløst nå i ferd med å kvele vår siste rest av ytringsfrihet, samt å kaste oss under EU-bussen og samtidig til hundene. Derfor slåss jeg for gamle-folket og mot gamle-avisene før fedrelandet ugjenkallelig er tapt. Se bare til Sverige, et Midtøsten-land langt på vei blitt, noe «radar-paret» ikke med et ord advarer oss mot. Hvorfor? Kan det være særs dårlig samvittighet?

Fra venstre: Partileder Bjørnar Moxnes (Rødt), Partileder Erna Solberg (Høyre), Nestleder Sylvi Listhaug (Frp), Nestleder Vidar Kleppe (Demokratene). Foto: NTB scanpix
annonse

Politiske motstandere forsøker å karakterisere meg ufordelaktig ved å ta mannen heller enn ballen, når jeg slåss for folket og landet opp mot en ufattelig uforstand, organisert over lang tid helt bevisst. Ved å indoktrinere våre barn gjennom barnehage, skole og universitet. Stalin ville vært imponert over vår ny-versjon av Pravda, NRK. Men Putin ville vært noe mindre imponert. Fordi av bitter erfaring har han lært at Islam er uregjerlig, hvor enn den kommer inn. Derfor har han tatt inn igjen kristendommen i den russiske grunnloven, kanskje nettopp fordi de kristne fredelig avfinner seg med det aller meste. Bare de blir latt i fred. For hva angår oppførsel, er der kjempeforskjell disse religionene imellom. Det er det ikke hatefullt å si, når hele Europa vet det.

Heller ikke hatefullt er det å peke på hva våre politikere har stelt til. Eller å gi dem skylden, selv om de ikke innrømmer den. De har vært for feige til betimelig å sette bremsene på, mest globalist-karriere opptatte. Vi venter bare på at Erna beviser oss dette ved sitt skattefrie neste stoppested. Da følger hun etter sine siste forgjengere. Men, om hun heller vil pensjonere seg, vil heller ikke det forbause. For politikerne vet å ta vare på seg selv med etterlønn og gullkantet pensjon. At de ikke fortjener vesentlig bedre pensjon enn oss andre, er et annet poeng. God betaling i jobb når vi kan se hva de gjør, greit. Men ikke etterpå, det er å tildekke realitetene. Sosialister, vi er jo alle like og rene idealister? Eller kanskje med unntak av noen, Jonas?

Stem frem Demokratene og PDK for ikke-kontaminert nytt blod og sunn fornuft til reell stortings-forandring til høsten. Selv stemte jeg PDK ved forrige valg, og gjør det igjen. Grunnet partiets verdikonservative program og leder Erik Selle, som uredd slåss for norsk kultur og fedrelandet. Alle som foretrekker norsk kultur (fremfor fremmed kultur), hører godt hjemme i dette partiet. Men for all del, Demokratene er også et godt valg, et sentrumsparti.

Støre avhengig av enten MDG eller Rødt for flertall i 2021, elendig for Venstre

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon