Skjermbilde fra oppslag i ZeroHedge.
annonse
annonse

Har allerede fått internasjonal oppmerksomhet.

I juni 2020 ble det oppstyr og internasjonal oppmerksomhet da vaksineforsker Birger Sørensen i et intervju med NRK og basert på en forskningsrapport hevdet at coronaviruset som først ble oppdaget i Wuhan i Kina viste tydelig genetiske tegn på manipulasjon av mennesker gjort i laboratorium.

Sørensen jobber for det norske selskapet Immunor. I juni fjor ble han og kollegaen hardt angrepet fra medier og andre forskere som samlet seg rundt påstanden om at viruset måtte ha oppstått i naturen.

annonse

Nå er han og den britiske professoren Angus Dalgleish ute med en ny 22-siders akademisk publikasjon som britiske Daily Mail skriver at de har fått eksklusiv tilgang til. Ifølge forskerne peker sekvenser i spike-proteinet i koronaviruset på at viruset ikke har et naturlig opphav. De mener også at det er gjort forsøk på å skjule dette ved å bedrive «retro engineering».

Det er under forsøkene med å utvikle en vaksine at de har oppdaget «unike fingeravtrykk» som peker mot at viruset må ha oppstått i et laboratorium. Forskerne mener det ikke finnes noe virus som er et naturlig utgangspunkt for SARS-CoV-2.

De skriver også at myndighetene i Kina har gjort alt de kan for å skjule opphavet med å slette tilgang til databasen i Wuhan Institute of Virology og at de også har gått til det skritt å få forskere til å «forsvinne».

annonse

Sørensen og Dalgleish sier de har forsøkt å få forskningen sin publisert i akademiske tidskrift men at disse har vært avvisende og påstått at viruset har et naturlig opphav. Forskningene deres blir nå publisert i Quarterly Review of Biophysics Discovery.

Lenge var det helt tabu å snakke om et laboratorium-opphav for viruset, men de siste ukene har også mainstream begynt å innrømme muligheten.

Ble avvist som en konspirasjonsteori pga. Trump, nå skriver selv Aftenposten om det (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon