Donald Trump. REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY
annonse
annonse

New York Times-journalisten Maggie Haberman kommer med oppsiktsvekkende påstander på Twitter.

– Trump har sagt til flere personer han er i kontakt med, at han regner med å bli gjeninnsatt i august (nei, det er ikke sånn det fungerer, men deler bare informasjon), skriver Haberman.

annonse

Uttalelsen kommer i forbindelse med en konferanse der flere av Trumps støttespillere holdt taler i helgen. Blant dem var advokaten Sidney Powell, som har hevdet hele tiden at Joe Biden aldri fikk over 80 millioner stemmer i valget, og at Trump er den egentlige vinneren.

Trump har fremdeles ikke uttalt seg om de nye opplysingene eller påstanden fra New York Times om at han har fortalt folk at han kommer til å bli gjeninsatt som president i august.

Mainstreammedier i USA har flere ganger den siste tiden måttet gå tilbake på påstander de tidligere kom med om støttespillere av Trump. Senest var det en påstand om at Trumps advokat Rudy Giuliani hadde fått en advarsel formidlet av FBI som Washington Post, New York Times og NBC News måtte gå ut og dementere.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon