- Resett - https://resett.no -

VG driter ut Frp og Sylvi Listhaug

Man trenger ikke kommentere det med så mange ord. Illustrasjonsbildet og oversskriften til VG sier det som det er:

«Vil ha billigere brus» og det hele illustreres med ansiktet til Sylvi Listhaug. Inni artikkelen er overskriften dette:

Frps budsjett-krav i siste time: Gi oss billigere brus!

Budskapet VGs redaksjon vil ha frem må vel være at Frp og Listhaug er opptatt av uvesentlige småting, som prisen på brus. De er et harryparti, mens andre partier er seriøse, må vite.

annonse

At saken faktisk dreier seg om å vinne tilbake arbeidsplasser hvis norske avgifter på blant annet sukker går ned, må man først åpne artikkelen og lese nedover for å få greie på.

– Det virker som regjeringspartiene mener at det fortsatt er mindre usunt å handle produkter i Sverige enn i Norge, sier Frps finanspolitiske talsperson Hans Andreas Limi til VG.

– Vi har et krav om at det må være ytterligere reduksjon i særavgifter på de typiske grensehandelsvarene. Regjeringen har ikke levert tilstrekkelig på det området og vi er ganske langt unna, sier han.

annonse

Beregninger fra regjeringen viser at pandemien har gitt den norske stat 12 milliarder kroner mer [1] i avgiftsinntekter, innrømmer så VG nede i artikkelen. Inntekter og arbeidsplasser, med andre ord.

Men for liksom å gni det hele inn og absolutt vise sin mangel på redelighet, har VG brukt et bilde av en røykende Sylvi Listhaug nede i saken. Underteksten er som følger:

«BRUS-ENTUSIASTENE: Skal regjeringen få med seg Fremskrittspartiet på budsjettenighet, krever Sylvi Listhaugs parti billigere brus. Her med en brus av typen Pepsi Max på Frps landsmøte i 2018, da hun var folkehelseminister og festrøyker. Foto: Heiko Junge / NTB»

Var det noen som sa at ikke norske medier har en politisk slagside?

Skjermbilde VG.

.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474