Barack Obama. (AP Photo/Charles Dharapak)
annonse

Barack Obama skal ha kommet med mange nedsettende kommentarer om Donald Trump, ifølge forfatteren av en ny bok.

Da Donald Trump bekreftet han ville stille som presidentkandidat, var det mange som hånflirte og sa at han aldri ville klare det.

En av dem var Barack Obama, som ofte deltok i humorprogram og andre intervjuer med såkalte «komikere» med talkshow-program.

annonse

Spesielt en episode har fått mye oppmerksomhet. Da Barack Obama var gjest hos Jimmy Kimmel i 2016, sa han blant annet at han «lo hver gang» han så Trump, og at «Trump aldri ville bli president».

Men Trump var den som lo sist, da Trump slo Hillary Clinton i 2016-valget og ble USAs president.

annonse

– Jævla galning

Selv om Obama har uttalt offentlig at han «ler av Trump», stemmer ikke det med virkeligheten. I en ny bok utgitt av en reporter i avisen Atlantic, Edward-Isaac Dovere, hevdes det at Obama kom med nedsettende kommentarer om Trump.

Ifølge Dovere skal Barack Obama blant annet ha kalt Trump både for en «jævla galning» (fucking lunatic) og en «korrupt jævel» (corrupt motherfucker).

De hissige kommentarene fra Obama om at Trump er en «korrupt jævel» kom i forbindelse med nyheten om at Trump hadde hatt samtaler med president Vladimir Putin, uten at Trumps medhjelpere overhørte samtalen.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse