Illustrasjonsfoto. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
annonse
annonse

NTB melder at mannen som er siktet for å ha drept en kvinne på Hellerud i Oslo, sitter tirsdag kveld i avhør hos politiet.

Det opplyser leder Anne Alræk Solem ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt klokken 21.50 tirsdag kveld.

– Siktede er i avhør hos politiet nå. Vi går ikke ut og kommenterer mer før det er avsluttet – trolig ikke før i morgen tidlig, skrev leder Anne Alræk Solem ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt i en SMS til NTB i 21.50-tiden tirsdag kveld.

annonse

Ca. klokken 7 tirsdag morgen oppdaget politiet en død kvinne i en leilighet på Hellerud øst i Oslo. Politiet oppsøkte adressen etter at mannen i 20-årene hadde frontkollidert med en varebil på E6 i Eidsvoll ved 6-tiden tirsdag morgen. Opplysninger på stedet ledet politiet til leiligheten på Hellerud i Oslo hvor kvinnen ble funnet drept.

– Det var en relasjon mellom de to, men det er for tidlig å si noe nærmere om hva slags relasjon det var, sa Solem til NTB tidligere tirsdag.

Vil ikke kommentere skader

Solem ville ikke si noe om hvordan politiet mener kvinnen skal ha blitt drept, heller hva slags skader hun hadde da hun ble funnet. De vil heller ikke si noe om det var flere til stede i leiligheten da kvinnen ble funnet.

annonse

Ifølge VG er den siktede mannen rumensk. Kvinnen var i 20-årene, og ifølge Dagbladet var hun norsk statsborger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon