A child receives a vaccine. (AP Photo/Rahmat Gul)
annonse
annonse

Legemiddelgiganten Pfizer skal nå teste coronasprøyten på nyfødte barn.

Opptil 4500 barn under tolv år i USA, Finland, Polen og Spania skal i studien få en redusert dose av vaksinen, skriver Reuters.

Ifølge nyhetsbyrået skal barn mellom seks måneder og fem år skal få en dose på 3 mikrogram. Barn mellom fem og elleve år skal få 10 mikrogram.

annonse

Vaksinen fra Binotech/Pfizer er fra før godkjent for bruk på barn ned til tolv års alder både i USA, Canada og Europa, og vanlig dose er 30 mikrogram.

Reuters skriver at vaksinering barn og unge betraktes som et kritisk skritt mot å oppnå «flokkimmunitet» og temming av COVID-19-pandemien.

«Likevel studerer forskere i USA og andre steder muligheten for en sammenheng mellom hjertebetennelse og mRNA-vaksiner, spesielt hos unge menn. Både Pfizer og Moderna Inc sine vaksiner er mRNA-skudd», skriver nyhetsbyrået.

annonse

Selskapene venter å få svarene i september og vil be om hastegodkjenning for bruk (emergency use authorization) senere samme måned.

Dette er den sjokkerende historien om hvorfor Ivermectin ikke brukes mot Covid-19 (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon