Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet i Sør-Vest meldte på Twitter onsdag kveld om to gressbranner i Haugesund-området. En person var sett i området ved Brakahaug der den ene brannen startet.

– Det er sett en person,- muligens den samme, ved begge gressbrannene. Politiet ønsker å komme i kontakt med denne mannen. Han skal ha vært iført en grå hettegenser, ha bukkeskjegg og være mørk i huden, skrev politiet på Twitter,

annonse

Etter det Resett kjenner til skal et vitne i området også ha hørt rop om «Allahu Akbar» (betyr Allah er størst, på arabisk) fra mannen som ble observert nær den gressbrannen. Det har imidlertid ikke politiet skrevet noe om på Twitter.

Mannen skal fortsatt ikke være pågrepet. Brannene var av lite omfang og ble raskt slokket.

Det har vært stor medidekning den siste tiden om skogbrannen på Sotra og konsekvensene det har fått. Verken i Norge eller i utlandet er man ukjent med at folk lar seg inspirere til å påsette branner for å volde skade og ødeleggelser.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon