BOLIGDRONNING: BLM-grunnlegger og selverklært marxist Patrisse Cullors har på kort tid skaffet seg boliger for 27 millioner kroner. Nå bygger hun gjerde rundt eiendommene. Arkivbilde. Foto: Taylor Jewell / AP / NTB
annonse
annonse

Gjør gjerdet høyt, gjør porten vid?

I vår vakte det oppsikt at Patrisse Cullors, medgrunnlegger av Black Lives Matter, har hamstret den ene fasjonable eiendommen etter den andre.

Det ble da kjent at den selverklærte marxisten har skaffet seg luksusboliger med romslig tomt for 3,2 millioner dollar – nesten 27 millioner kroner.

annonse

Som om boligenes høye verdi ikke er utypisk nok for marxister, valgte Cullors dessuten å bosette seg i strøk hvor det nesten bare bor hvite mennesker.

Les også: Black Lives Matter-grunnlegger kjøpte hus til 12 millioner kroner i hvitt nabolag

I 2020 var Cullors sentral i Black Lives Matter-opptøyene, som stod bak omfattende brannstifting og plyndring i protest mot påstått systematisk rasisme i USA.

annonse

Nå er BLM-grunnleggeren i full gang med å oppgradere sine nye ervervelser.

Utenfor Cullors’ kremkåk med tre soverom og tre bad i Topanga Canyon, et landlig og eksklusivt tettsted utenfor Los Angeles, har det vært hektisk byggeaktivitet i det siste.

Saken fortsetter.

BUILD THE FENCE: Port og høyt gjerde omringer nå Patrisse Cullors’ kremkåk til 12 millioner kroner utenfor Los Angeles. Foto: jishphoto.com / Daily Mail

Rundt boligen, som tidligere lå åpen mot veien og nabotomtene, har det nå reist seg et over to meter høyt sikkerhetsgjerde, foruten en port med elektrisk styring.

Selv profesjonelle BLM-pøbler må ta skikkelig sats for å klyve over.

I en eksklusiv fotoserie har Daily Maily publisert en rekke bilder av gjerdet.

annonse

Gjerdet alene sies å koste 35.000 dollar – en årslønn for mange afroamerikanere. I tillegg kommer murarbeidene og elektronisk utstyr, som har uviss prislapp.

Det blir imidlertid som skillemynt å regne mot prisen på Cullors’ eremitasje, som BLM-grunnleggeren bladde opp 1,4 millioner dollar for – 12 millioner kroner.

Saken fortsetter.

INGEN ADGANG: Ulendt terreng, tett vegetasjon og høyt gjerde gjør både innsyn og inngang vanskelig. Foto: jishphoto.com / Daily Mail

– Det vil ha en elektrisk port ved oppkjørselen, en walk-up door, dørtelefon og andre sikkerhetstiltak, kameraer, du vet, for å holde allmuen ute, røper en nabo til Daily Mail.

Naboen hevder å ha fått opplysningene fra en underentreprenør.

27. mai sa Cullors opp jobben som BLM-sjef etter at hennes nese for dyre eiendommer ble kjent for allmennheten.

Selv skyldte Cullors på rasisme og kjønnsdiskriminering fra «ytre høyre» for at hun måtte trekke seg.

Boligdronningen bedyrer at kjøpene ikke stammer fra hennes lønn som BLM-leder, men er finansiert med inntekter fra taler og bokavtaler.

I fjor dro Cullors’ organisasjon BLM inn rundt 90 millioner dollar i donasjoner, blant annet ved å innta en lederrolle i George Floyd-protestene.

Høsten 2021 forventes Cullors å utgi sin andre bok, «An Abolitionist’s Handbook: 12 Steps to Change Yourself and the World».

Les også: BLM-grunnlegger sier det er «kult» at folk sammenligner henne med den kinesiske massemorderen Mao

Med slagordet «care, not cages» (omsorg, ikke bur) har Cullors tatt til orde for å avvikle politi og fengsler til fordel for innsatsstyrker, dialog og terapi.

Hun beskriver seg som tilhenger av Karl Marx (1818-1883), som ville forkaste det kapitalistiske systemet til fordel for sosialisme uten privat eiendomsrett.

Tjue prosent av befolkningen vurderer å stemme på et kommunistparti i Norge

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon