annonse

Allerede torsdag den 10. juni kom meldingen at statskanalen NRK, eller som det sies på folkemunne: Arbeiderpartiets Rikskringkasting, har laget en valgautomat der ikke Demokratene er med – selv om vi stiller lister i alle 19 valgdistriktene den 13. september.

Politisk nestleder for Demokratene, Vidar Kleppe. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Vidar Kleppe.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

NRK eller ARK, har ingen troverdighet som en tvangsfinansiert allmennkringkaster nå de skriver følgende: NRKs valgomat er en partitest som guider deg gjennom de viktigste politiske spørsmålene. Den viser hvilke parti du står nærmest og hvilke du står lengst fra.

Les også: Vi må verne om norsk kultur og tradisjoner

annonse

Dette viser med rette at Demokratene har helt rett når vi vil at NRK, beklager ARK – ikke er en uavhengig allmennkringkaster som tar demokratiet og det norsk folk på alvor og fortjener milliarder i tvangslisens.

Nok er nok – og Demokratene har fått nok! NRK/AKR sin tvangslisens ovenfor det norske folk må fjernes. Enig, eller?

Demokratene vil gradvis avvikle pressestøtten og fjerne NRK-lisensen

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse