Hillary Clinitom Og Bill Clinton- Foto: AP/Seth Wenig / NTB
annonse
annonse

I 2016 kom det for en dag at Bill Clinton møtte daværende sjefsanklager Loretta Lynch i et fly som sto på tarmacen i Phoenix. Dette var mens hans kone Hillary Clinton ble etterforsket i saken om epostene som var slettet fra serveren hennes. Hun hadde også brukt en privat server i jobbsammenheng.

Nå er journalisten som sprakk historien funnet død. Christopher Sign (45) ble funnet søndag morgen i sitt hjem i Alabama i det som rapporteres å bli etterforsket av politiet som et «tilsynelatende selvmord.» Det er New York Post som skriver dette.

Møtet i 2016 fikk stor oppmerksomhet fordi det ble tolket som et forsøk fra Bill Clinton på å overtale Lynch til å droppe etterforskningen som James Comey og FBI kjørte mot hans kone som var i valgkamp mot Donald Trump.

annonse

Sign hadde fortalt Fox News i 2020 at han hadde mottatt dødstrusler og fått kredittkortene sine hacket.

Christopher Sign har de siste årene som jobbet som TV-anker i Alabama. Han etterlater seg kone og tre gutter. Han var tidligere fotballspiller. En kollega i TV-kanalen ABC 33/40 tvitrer om sin sorg.

annonse

På sosiale medier har allerede spekulasjonene begynt om at noe annet enn selvmord er årsaken.

– Alt jeg sier er at det er en sinnssykt stor andel av selvmord blant folk som har gjort noe mot Clintons, skriver John Cardillo på Twitter. Det er ZeroHedge som rapporterer dette.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon