Foto: SCAN-FOTO
annonse
annonse

Overskriften har jeg fra den franske filosofen Michel Onfray.

Den ble gjengitt av Christian Skaug under hans innlegg på Document «Makten kontrollerer, plukker ut, desinformerer, forvrenger, insinuerer, påvirker, og påtvinger seg selv» nemlig en bredside fra filosofen på venstresiden som er sterkt imot EU og som forklarer hvorfor. Onfray vil ha Frankrike ut av EU som udemokratisk og spør, har du noen ganger hatt fornemmelsen av at du ikke lever i et særlig fritt samfunn?

Foto: AFP / Tobias SCHWARZ

Filosofen svarer selv at det er helt riktig oppfattet… At politisk korrekthet skaper en ny form for diktatur som best beskrives gjennom Orwells bok «1984». Hans egen bok (på norsk ville den hete «diktaturets teori») kommer ut på tysk i disse dager hvor han fillerister EUs fascistiske trekk med islam og utpreget identitetspolitikk. Onfray ønsker et Frexit, påfølgende Brexit, altså også Frankrike ut av EU, et fellesskap han beskriver som del av et større sivilisasjonsforfall – ikke minst fordi vestlig sivilisasjon forutsetter kritisk distanse til seg selv.

annonse

Les også: Den innbilte fortreffeligheten

For den som har lest George Orwell, er der intet nytt under solen: Krig er som kjent fred, frihet er slaveri og uvitenhet en styrke… Den engelske forfatteren står sentralt i Onfrays analyse. Han beskriver EU-unionen som en kolossal manifestasjon av anti-demokrati. Det er ikke vanskelig å være enig i det, og herlig er det når det kommer fra en ærlig, uredd mann på venstresiden. Som argumenterer for et Europa av nasjoner, en ide både de Gaulle og Thatcher tidligere fremmet. For venstrefascistene er «nasjon» ensbetydende med nasjonalisme og derfor krig, noe som Onfray sier er totalt feilt oppfattet: Det er imperier som skaper krig, ikke nasjoner», et poeng som treffer sosialist-globalistene midt mellom øynene – nå snart nede for telling…

Hitler oppsto fra venstresiden, det er et ubestridelig faktum, uansett hvor mye venstresiden søker å distansere seg fra det. Fra Hitler kom også antisemittismen, altså jødehatet, som ble et menneskehetens folkemord, han der på lag med muslimene. Hitlers imperialisme ble til den annen verdenskrig, alt dette ubestridelig, glemt eller forsøkt underkjent. Jeg er tidligere fortalt det politisk ukorrekt å ta navnet Hitler i min munn. Hvorfor, tør jeg spørre? Når det er viktig å påminne at nasjoner beskytter seg selv både militært, kulturelt og åndelig. Og slik har det vært siden tidenes morgen. Reelt fellesskap er bærekraftig, ikke kunstige konstellasjoner med sprikende kulturer, det er politisk løgn kun til egoistisk selv-fremme.

annonse

Les også: Motivene og kalkylene bak Aps politikk – og andres

Jeg nevner ikke norske navn. Dog av uvitenhet og bløff-sorten er det fremavlet massevis, ikke minst etter oljerikdommens komme. Det politiske Norge blitt en sugende hengemyr som Nei-til -EU fremdeles påminner oss og kjemper imot. Jeg har meldt meg inn i den organisasjonen som tapte to ganger i et ytterst urent spill, ledet av Gro Harlem Brundtland, feilaktig omtalt som en landsmoder, om ikke et verre beskrivende ord enn EU-moderen burde blitt brukt. For nå i etterkant kan vi konkludere: Nei-siden med sin nasjonale opptatthet hadde rett, at vi nå er blitt underlagt fremmede, kyniske krefter som bryr seg døyten i demokrati og oss alminnelige menneskers liv og levnet. Dette er blitt til elitene mot folket.

Om der var forskjell på rik og fattig før, er det ikke bedre nå. De fattiges stortingsrepresentanter arbeider i virkeligheten kun for seg selv. Humbugen skjules i Norge enn så lenge ved bruk av oljepenger. Og av riksmediene som løgnaktige tildekker en fatal, politisk kurs, opprettholdt av mediene likt lemen på marsj til sin egen tilintetgjørelse. Ikke et eneste stortingsparti sto opp mot den skjendige flaggloven nylig. Flagget, det oss samlende i en foranderlig verden, som vi har sloss og dødd for: en nasjonens sjel og symbol som vi har seilt under på de syv hav, som vi har sunget Ja, vi elsker under; selve symbolet på vårt land. Det trampes det på, det skulle våre forfedre sett og snudd seg i graven for. Vanæren kan opprettes kun med et nytt storting.

Les også: Våre politikere vil bytte oss ut

Folkens, for å redde landet innfører jeg herved offisielt en Demokratisk Verneplikt, som alle samvittighetsfulle og gode nordmenn må kunne forventes å støtte: Nemlig, gjennom valget til høsten å gjøre det til et demokratisk Protestvalg (i mangel av folkeavstemning) mot den nåværende kursen, anonymt og enkelt: Ikke stem, stem blankt eller sitt hjemme hva gjelder alle de nåværende stortingspartiene.

Men de som stemmer Demokratene eller PDK, de hjelper forhåpentlig begge over sperregrensen på 4%. Dette i folkelig protest, for oss endelig en klar pragmatisk representasjon. Dette vil samtidig kunne hjelpe Sps statsminister kandidat Trygve Slagsvold Vedum (den eneste av de tre «kandidatene» de nye partiene kan støtte) frem for en mer nasjonal kjøre retning. (Etter valget vil jeg kanskje foreslå nye partinavn. Enn så lenge er det de to nye partienes gode partiprogrammer som teller, samt deres valgmenn og kvinner.)

Høsten synes Norges-venners siste demokratiske sjanse til å stoppe de antidemokratiske, farlige tendensene som spesielt Ap og Høyre sammen står for. I virkeligheten et fordekt nær landsforræderi. Tilgi dem aldri, de vet hva de gjør. Løype!!! Her kommer redningstjenesten…

Heia Norge, heia oss nasjonalister nå i oppløpet, og hjelp frem de gamle til valgurnene.

annonse

Om nasjonalisme og vårt daglige brød

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon