Foto: Erik Johansen / NTB
annonse
annonse

Viste du at at tall fra UDI viser at lille Norge har gitt opphold til hele 82.000 asylsøkere og flyktninger siden 2010?

I tillegg til dette har det i treårsperioden 2017 – 2020 blitt innvilget familiegjenforening i Norge til over 30.000 personer. Dette betyr at familiegjenforening er delen av innvandringen som øker mest, noe dessverre dagens flertall av stortingsrepresentantene ikke vil forstå. Denne unnlatelsen kan velgerne i Norge heldigvis gjøre noe med i høstens viktige stortingsvalg.

Den nye asylpakten til EU kan føre til at Norge overtar flyktninger og migranter fra land med høyt press, som her i Moria-leiren i Hellas. Foto: Shutterstock /Nicolas Economou / nurphoto / NTB Scanpix
Foto: Shutterstock /Nicolas Economou / nurphoto / NTB Scanpix

Alle vet at innvandring og familiegjenforening koster, og politikerne må naturligvis frata nordmenn disse pengene fra andre samfunnsområder for å betale gildet. Pensjonistene, unge, uføretrygdede og de syke som er avhengige av helsevesenet, merker det godt. Og alle vet at i Norge kan vi ikke bruke pengene flere ganger.

annonse

Les også: Hvorfor demonstrerer Antirasistisk Senter for å øke innvandringen?

Det sier seg selv at innvandring gir utfordringer i form av tolker, bolig, mat, klær, transport, barnehage, skoleplasser, morsmålsundervisning, lege, mental helse – og arbeid. Få av de som kommer har høyere utdanning, om noen i det hele tatt. Noen av de som kommer til Norge tilpasser seg bra, men vi har alt for mange som ikke ønsker å tilpasse seg: De ønsker å leve som de gjorde der de kom fra, men med norske velferdsordninger.

Demokratene setter Norge først og våger å si at innvandrere er overrepresenterte i volds- og overgrepssaker. Derfor ønsker vi å finne ut av hvor stort problemet er her i landet. For å løse ethvert problem, er det viktig å vite at det eksisterer et problem, hvor omfattende det er, hva/hvem det involverer og hvorfor det oppstår – og så må det selvsagt ryddes opp med innvandringsstopp.

annonse

Pressen kaller seg den fjerde statsmakt. De sa tidligere at de var folkets vaktbikkje, som skulle si ifra om noe gikk i gal retning, og med et spesielt fokus på at politikerne gjorde jobben sin. Vi har brukt mye tid på å grave i dette de siste ukene, og det vi ser er at det foregår en kontinuerlig “tåkelegging” fra både myndighetenes og fra pressens side. De ønsker ikke at vi skal kunne se hvor mange innvandrere som inngår i kriminalitets-statistikken.

Les også: Ja, jeg Vidar Kleppe vil alltid sette Norge først – og gjøre comeback som stortingsrepresentant i 2021

Det vi opplever, er at pressen aktivt unnlater å skrive om opphavsland og identitet til både gjerningspersoner og ofre. Ofte er det kreative omskrivelser fra pressens side: Gjerningsmann fra Valdres, nordmann, svensk mann, etc. Konfrontert med dette, forsøker de å få oss til å forstå, at det ikke er viktig for sakens innhold om han fra Valdres som drepte noen med kniv, faktisk kom fra Afghanistan før han endte opp i Valdres, og at svensken for et par år siden kom fra Marokko, og drepte sin nye norske kjæreste.

Slik kan og skal vi ikke ha det lengre – og derfor vil Demokratene på Stortinget for å rydde opp.

Det er ikke noe galt med litt hjertevarme i innvandringsdebatten

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon