Mustafa Hasan kom til Norge sammen med familien som seksåring, Moren oppga feilaktig nasjonalitet da de kom til Norge i 2008. Han har nå fylt 18 år og har fått beskjed om å forlate landet.
annonse
annonse

Mustafa Hasan har bodd 13 år i Norge og ha nå fått beskjed om at han skal sendes ut. NRK slår dette stort opp med «Nå starter hans livs viktigste kamp».

Det er fullt forståelig at Hasan vil bli i Norge. Vi har enn så lenge er rikt land som fungerer, i motsetning til det en del andre kulturer har klart å skape.

Men staten må etablere respekt for sine lover om systemet skal forbli godt. Det hele er ufattelig, tragisk og uforståelig. Hans mor ble tatt i løgn.

annonse

NRKs journalister lager likevel gjentatte saker som er ment å skape sympati med Hasan og fremvise manglende empati og hjertevarme fra norske myndigheters side.

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen før pressemøtet om flyttingen av NRKs hovedkontor fra Marienlyst til Ensjø. Foto: Terje Pedersen / NTB

Men hva med alle de millioner av barn rundt om i verden som lider under krigssituasjoner, politisk forfølgelse, sult og seksuelle overgrep? Hva med deres livs viktigste kamp? De som ikke har foreldre som har god råd slik at de kan betale menneskesmuglere for å ta seg til Europa og Norge, hvor de kan lyve seg til årevis med opphold i landet og nyte godt av norske skattebetalere? Hva med alle dem?

De skal vi selvsagt overføre store beløp til, selv om disse landene som styres i god sosialistisk ånd, selvsagt har noen korrupte sosialistiske ledere som putter bistandspenger i egen lomme. Det er bare slik det skal være.

annonse

Hasan har hatt 13 år i Norge som han ikke skulle ha hatt. Å forsøke å tvinge igjennom opphold for ham og andre som ikke har rett til dette, har nesten blitt en spesialitet for massemedia. Ved å bruke metoder som kan ligne på Trond Kirkvaags, «grinern», så tror de at nordmenn vil forstå at hjertevarme, ja det er å bryte loven det.

Jeg vil ha pølse!
Foto: Helle Høiness, NTB / NTB

For loven, som er så viktig for sosialistene i andre sammenhenger, gjelder ikke når det kommer til utlendinger. Og de er påfallende nok gjerne fra muslimske land. Man ser aldri tilsvarende kamp for de som er fra Thailand eller Brasil og som ikke får opphold.

NRK burde som statskanal forholde seg til norske lover. NRK må være et nøytralt organ som ikke lar seg påvirke av politikk, men som uhildet leverer nyheter fra inn og utland uten å vri og vende på dem.

Hvis ikke, så har ikke NRK noe annen rolle å spille enn hva andre massemedier har, og bør definitivt ikke få statsstøtte eller kunne kreve en eller annen form for tvungen lisens av lovlydige skattebetalere som ønsker at loven skal være lik for alle.

Mustafa Hasan (18) møter Utlendingsnemnda i retten mandag for å kjempe for videre opphold i Norge.

Hvorfor er ubeskyttet homo-sex viktigere for helseministeren enn livsviktig kreftmedisin?

NRK-journalist hevder han ikke våget å skrive om lab-leak teorien selv om han lurte på den

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon