- Resett - https://resett.no -

Innvandringslobbyen har ansvaret for at Artin druknet

Første nyttårsdag ble levningene av en ung gutt funnet i sjøen ved Karmøy i Rogaland. Innvandringslobbyen må bære et stort ansvar for den lille guttens skjebne.

Den døde gutten er nå identifisert ved hjelp av DNA. Saken ble slått stort opp av både VG [1], NRK [2], og Stavanger Aftenblad [3] (også publisert i Aftenposten).

– Det er nå klart at gutten som ble funnet er Artin Irannezhad. Han er av iransk opprinnelse og forsvant under et forlis i den engelske kanal utenfor Frankrike 27. oktober i fjor, sier politifaglig etterforskningsleder ved Karmøy lensmannskontor Camilla Tjelle Waage i en pressemelding.

annonse
Artin Irannezhad døde da familien prøvde å krysse den engelske kanal i oktober 2020, in this handout picture. Bildet er skaffet av Reuters. 7. juni, 2021. Bruno Libbrecht/Allemaal Mensen/ NTB

Artin kom fra Sardasht, en liten by i fjellområdene nordvest i Iran, på grensen mot Irak. Han døde da hele hans familie forsøkte å «flykte» fra Frankrike til Storbritannia, og båten forliste utenfor Dunkerque den 27. oktober 2020.

Hele familien på fem døde under forliset, men sønnen Artin ble aldri funnet, før nå.

Familien hadde reist fra Iran, via trygge land som Tyrkia, Italia og Frankrike. Målet var altså ikke trygghet fra krig. Målet var å søke asyl i et utvalgt land, Storbritannia.

annonse

Tusenvis av mennesker dør i dette uverdige sirkuset, hvor Europa ikke vil slippe inn migranter på lovlig vis, men samtidig så å si aldri utviser de som tar seg til Europa illegalt.

Europeiske gûtenmensch bemanner båter som omtrent fisker etter migranter, noen ganger helt inn mot kysten [4] av Libya. Politikere vil ikke eller evner ikke å returnere det store flertallet av migrantene, som åpenbart ikke har beskyttelsesbehov.

Les også: Victor Norman tar til orde for befolkningsutskiftning [5]

Norge tar riktignok inn kvoteflyktninger, men det er også de eneste migrantene som reelt sett kan beskrives som flyktninger. De som strømmet over grensen på sykkel fra Russland, eller spaserer inn fra Sverige, de er ikke flyktninger, siden de kommer fra trygge land.

Tidligere AUF-leder Mani Hussaini er et godt eksempel. Hans familie fikk avslag på sin asylsøknad i Sverige [6], og «flyktet» derfor til Norge.

Det er innvandringslobbyen som må ta ansvar for lille Artin og alle de andre døde kroppene i den engelske kanal og Middelhavet. Løsningen på problemet er enkelt og utprøvd. Australia opplevde en lignende situasjon, hvor tusenvis av mennesker druknet i forsøket på å nå frem til Australias kyst.

Men Australia gjorde noe effektivt for å løse problemet. De gikk i 2013 hardt ut, og sa at absolutt ingen som kom til Australia illegalt med båt ville få bli i Australia. Ingen unntak: Ikke enslige mindreårige, ikke familier, ingen. Uansett hvor god grunn disse hadde til å søke asyl, så ville ankomst med båt føre til øyeblikkelig avslag på asylsøknaden. De som allikevel kom ble sendt til noen øystater Australia innledet samarbeid med, og kunne i beste fall få asyl der.

Resultatet var at tusenvis av liv ble reddet. Og Australia er ikke et innvandrerfiendtlig land, de tar imot mange migranter. Men de krever at det skal foregå i ordnede former.

annonse

Les også: Siv Jensen ber Europa lære av Australias stans av båtmigranter: – Resultatet er ingen drukninger [7]

Det var det samme kravet Donald Trump stilte: Søk om asyl og opphold på våre grensestasjoner. Resten av grensen skulle beskyttes med en mur.

Men nå har Biden-administrasjonen åpnet grensene. Narkotika som dreper nesten 100.000 amerikanere i året flommer over grensen. Narkobander tjener milliarder på menneskesmuglingen. Vanlige amerikanere betaler prisen.

Nylig dro visepresident Harris på besøk til Guatemala for å be folk derfra om å ikke komme til USA. Dette er samme Harris som tidligere har skrevet på Twitter at USA ønsker alle velkommen.

Les også: Kamala Harris mislikte Trumps innvandringspolitikk men følger i samme spor selv [8]

Tilbake til Europa. Det europeiske asylsystemet har brutt sammen. I Frankrike advarer generalene om borgerkrig og antyder militærkupp hvis ikke politikerne løser problemene. I Sverige har drap, gjengvoldtekter, fornedringsvold og gjengkrig blitt en del av hverdagen.

annonse

Dette skjer ikke fordi alternative medier skriver om det. Det skjer fordi de subsidierte mediene ikke ønsker å skrive om det. De som har advart mot utviklingen får på mange måter skylden for resultatet som bekrefter advarslene, det er nesten utrolig.

Ansvaret for utviklingen må legges på innvandringslobbyen. Det er disse som bør føle skam over at en gutt på 15 måneder, drukner på grunn av den europeiske asylpolitikken.

Nå er det på tide at noen voksne mennesker følger Australias eksempel, og sier: «No Way».

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474