Raymond Johansen og Lan Marie Berg. Foto: Terje Pedersen / NTB
annonse
annonse

Har latt seg imponere av MDG-Lan.

Avtroppende byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, som har sittet ledet byrådet de siste seks årene, hyller sin tidligere byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg, i et innlegg på Facebook.

«Kjære Lan Marie, tusen takk for nesten seks år sammen. Du har imponert meg, fra å være et uskrevet blad har du tatt Oslo og Norge med storm. På alle måter. Tydelig på hvor du vil, resultatorientert og troen på at politikk nytter. At vi må våge å stå opp for det vi tror på, at også lille rike Oslo må bidra for klimaet og miljøet. Utrettelig til glede for mange og irritasjon for andre. Du har satt merker etter deg i hovedstaden som folk ser hver eneste dag. Tusen takk og lykke til videre», skriver Johansen.

annonse

Måtte gå av

Denne uken stilte et flertall i Oslo bystyre mistillitsforslag mot Berg. Det ledet til at Raymond Johansen stilte kabinettspørsmål, og ble felt. Dermed måtte byrådet gå av.

Det er likevel trolig at Raymond Johansen blir bedt om å danne nytt byråd av ordfører Marianne Borgen.

TV 2: MDG-Lan – Parodien er komplett

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon