Fahad Qureshi. Skjermbilde: YouTube
annonse
annonse

Islam Net har nå nedbetalt siste rest av Oslo-eiendommen hvor de planlegger sitt omdiskuterte aktivitetssenter for ungdom.

Den totale kjøpesummen for eiendommen i Haavard Martinsens vei 5 var 63,5 millioner kroner, bekrefter Mahir M. Osman i Islam Net overfor Vårt Land.

– Denne uken har vi med stor glede annonsert for våre givere at vi endelig har betalt siste avdrag for eiendommen. Dette er en stor milepæl i prosjektet og en gledens dag for oss, skriver Mahir M. Osman, juridisk fagmedarbeider i Islam Net, i en epost til Vårt Land.

annonse

Rune Borknes, som har solgt eiendommen, kan bekrefte at Islam Net nå har betalt hele beløpet.

– Beløpet er gjort opp for i sin helhet, sier han.

Dette skjer etter at foreningen ved flere aledninger har bedt om hjelp til å betale kjøpesummen.

annonse

«Vi har så langt – Alhamdulillah – betalt 70 prosent av totalprisen! Vi trenger øyeblikkelig din hjelp til å hente inn de resterende 30 prosentene for den siste nedbetalingen», skrev de denne måneden.

– Vi hadde avtalt med selger at vi skulle forsøke å betale siste avdrag i midten av mai, men så trengte vi litt mer tid for å samle inn sluttsummen, forklarer Osman.

Fotomontasje: NTB/Scanpix

Islam Net har lenge ønsket seg en fast base i Oslo for sitt arbeid med å få unge norske muslimer til å praktisere en streng, salafi-inspirert form for islam.

Torsdag denne uken inviterer Islam Net til dialogmøte i sine nye lokaler på Stovner, hvor de blant annet vil diskutere ytrings- og religionsfrihet, samt integrering.

Frps innvandrinspolitiske talsmann, Jon Helgheim, er en av de som har takket ja til å møte i debatten.

Islam Net-video sammenlikner musikk med søppelmat og narkotika (+)

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon