Tucker Carlson 3. mars, 2017. Foto: AP/Richard Drew.
Tucker Carlson. Foto: AP/Richard Drew.
annonse
annonse

Som Resett rapporterte tirsdag hevder Tucker Carlson at en varsler har bekreftet at National Security Agency (NSA) i USA spionerer på ham og planlegger å lekke informasjon for å få programmet hans fjernet.

– NSA overvåker vår elektroniske kommunikasjon og planlegger å lekke den i et forsøk på å ta oss av luften, hevdet Carlson på sitt program Tucker Carlson Tonight mandag 28. juni.

Han sier at det er en sjokkerende påstand, og at han normalt ville hatt vanskelig for å tro det, siden det er ulovlig for NSA å spionere på amerikanske borgere, men at varsleren ga dem detaljer om en sak de jobber med som man bare kunne fått ved å lese Carlsons personlige tekstmeldinger og eposter.

annonse

Den amerikanske etterretningsorganisasjonen NSA avviser nå anklagene fra Fox News-programlederen Tucker Carlson om at de har overvåket ham.

– Biden-administrasjonen spionerer på oss. Vi har fått bekreftet det, sa han på programmet, som har millioner av seere.

annonse

I en uttalelse publisert på sin Twitter -konto avfeier NSA anklagene som usanne.

– Tucker Carlson har aldri vært et etterretningsmål. Vi går på utenlandske makter for å få innsikt i utenlandske aktiviteter som kan skade USA. Med begrensede unntak (for eksempel en nødsituasjon) går ikke NSA på amerikanske statsborgere uten en kjennelse som åpner for det, skriver NSA.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon