Bill Cosby utenfor hjemmet sitt etter løslatelsen. Foto: AP Matt Slocum / NTB
annonse
annonse

Bill Clinton har vært beskyldt og mistenkt for overgrep mot kvinner, men er aldri dømt. Et BBC-anker har nå beklaget etter at en kvinnelig reporter sa at Bill Clinton ble løslatt fra fengsel. Det skulle være 83 år gamle Bill Cosby.

– Dette er stedet Bill Clinton har kalt hjemmet sitt, sa Michelle Fleury utenfor fengselet. – Men i kveld kommer han til å sove i sin egen seng etter den sjokkerende avgjørelsen om å forkaste hans dom om seksuelle overgrep.

annonse

– Bare for å klargjøre det som ble sagt der i Michelles introduksjon til historien når hun ved en feiltakelse sa Bill Clinton i stedet for Bill Cosby. Vi ber om unnskyldning for feilen, sa BBC anker Huw Edwards ifølge Fox News.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon