Skjermbilde av brev til Erna Solberg
annonse
annonse

Brevet har allerede fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. Susanne Heart skrev det først på bloggen sin, men har nå også lagt den ut som historie på Facebook.

– Mitt åpne brev til statsministeren i går ser nå ut til å ha spredd seg fort på nettet. Jeg vil at dere skal vite at det ikke er lett å ta et slikt initiativ – alene −  men jeg måtte, skriver hun på Facebook.

Hun skriver videre at hun har «lett etter en inngang i lang tid» og at hun vet at mange av hennes partikollegaer og venner «vil synes at jeg gjør galt i dette».

annonse

– Det er ok, skriver hun videre. – Jeg ber likevel om respekt på vegne av alle jeg vet jeg representerer. Vi er mange som er dypt bekymret. Det som skjer strider mot noe inni oss. Spesielt med tanke på barn og unge.

Hun mener at mediene har «underkommunisert vesentlig kritikk og dermed tatt fra vanlige folk muligheten til å ta opplyste og balanserte valg».

Hun lenker også til sitt åpne brev, som Resett gjengir i sin helhet nedenfor.

annonse

I kommentarfeltet har hun fått mange støtteerklæringer og etter ni timer nesten 500 reaksjoner og 250 delinger.

– Det er sååå utrolig bra, Susanne! Du setter ord på det veldig mange tenker skriver en.

– På tide at en politiker også her til lands tør å åpne munnen. Takk! Dette var godt, skriver en annen.

Også kritikk

Ikke alle er imidlertid like entusiastiske. Det er en god del kommentarer som er kritiske til Hearts innspill og åpne brev

– Er mediene sensurert? Hvordan underbygger du det? Kan det være at mediefolk rett og slett vurderer dette helt annerledes enn deg? skriver en.

– Jeg er helt uenig med deg! Du har rett til å tenke, tro og mene hva du vil, men du har ikke rett til å handle slik at det gjør skade for andre. Slik jeg leser brevet ditt, er du farlig nær en grense her. Pause massevaksineringen? skriver en annen.

Brevet

annonse

Resett gjengir her brevet som ligger på bloggen i sin helhet. Så vidt vi er kjent med har ikke partiledelsen i MDG uttalt seg om saken. Susanne Heart er oppført som tredjekandidat på stortingslista for MDG fra Rogaland.

Brevet har hun undertegnet som «Susanne Heart, Fylkespolitiker i Rogaland Folkevalgt/Ombudsperson»

Vaksineringen bør pauses (Åpent brev til Statsministeren fra Fylkespolitiker 1. juli 2021)

Den 24. juni ble forskningsartikkelen «The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy» publisert; noe som gir grunn til å revurdere Norges vaksinestrategi snarest. På grunn av hastegodkjenning har ikke vitenskapen hatt tid nok til å levere tilstrekkelig med sikkerhetsdata før vi satte i gang med massevaksineringen. Nå begynner «etterpåklokskapens» tall å bli tilgjengelig og det er disse tallene som har blitt benyttet i forskningen, der man ville veie fordeler mot ulemper. Studien har bearbeidet store feltdatasett fra Israel, for å vise hvor mye ett spart Covid19-dødfall koster i antall vaksinedødsfall og foreløpige dokumenterte vaksineskader. Tallene taler sin egen sak. Det finnes ikke en tydelig fordel. Massevaksineringen bør derfor pauses i påvente av mer forskningsbaserte sikkerhetsdata.

Pandemien har ført til massiv inngripen i enkeltmenneskets liv, uten at alle tiltak har solid nok forskning bak seg. Jeg er bekymret for at tiltak, og da spesielt massevaksineringen, som er basert på manipulering av kroppens eget system, kan medføre tragiske og uforutsette utfall på lang sikt. Som folkevalgt, og dermed ombudsperson for folket, kjenner jeg på et ekstra stort ansvar for befolkningens ve og vel, menneskerettigheter og den enkeltes rett til å bestemme over egen kropp. Det oppleves nå et merkbart gruppepress, i alle aldersgrupper, for å ta en vaksine som enda ikke er formelt godkjent. Retten til å ta selvstendige valg blir svært forstyrret. Og nå står barn og unge for tur.

Interessant er det også at mRNA- og DNA-vaksinenes oppfinner og «far», Dr Robert W Malone, selv er bekymret og ber om at vaksineringen nå settes på pause i sin artikkel «Bioethics of Experimental COVID Vaccine Deployment under EUA: It’s time we stop and look at what’s going down“.

Er regjeringen klar over det spesielle ansvaret som ligger hos myndighetene gjennom å aktivt påføre friske mennesker potensielle skader og potensiell død gjennom massevaksinering? Er regjeringen klar over at et slikt ansvar veier mye tyngre enn død og skader som skjer ved naturlig sykdom og pandemi? Er regjeringen klar over at det for ettertiden kan ses på som et svik mot befolkningen hvis det skulle vise seg at vaksinene faktisk ødelegger flere liv enn Covid19-sykdom ville gjort?

annonse

Takker for snarlig svar.

Med vennlig hilsen

Susanne Heart, Fylkespolitiker i Rogaland Folkevalgt/Ombudsperson

Dette er den sjokkerende historien om hvorfor Ivermectin ikke brukes mot Covid-19 (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon