Protester utenfor Wi Spa i Los Angelsen.Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock / NTB
annonse
annonse

Natt til søndag la Resett ut en video som har gått viralt i USA. Den er tatt av en kvinne som protesterer til resepsjonen i WI Spa på Whilshire Boulevard etter at en person som penis, som angivelig er trans og identifiserer seg som kvinne, gikk naken rundt i garderoben foran kvinner og unge jenter.

Kvinnen som protesterte ble av podkastverten Joe Rogan og hans gjest Tim Dillion, påstått å være svart.

annonse

Hun uttalte blant annet i sin klage at «Han er ingen kvinne. Han er en mann. Han har en pikk («dick»)»

Det er vanskelig på videon å få med seg hva resepsjonisten sier, men i en uttalelse har Wi Spa forsvart transpersoners rett til å bruke kvinnegarderoben og skrevet at:

«Like many other metropolitan areas, Los Angeles contains a transgender population, some of whom enjoy visiting a spa. Wi Spa strives to meet the needs and safety of all of its customers, and does not tolerate harassment or lewd conduct by any customer, regardless of their sex, gender, or other characteristic.»

annonse

Hendelsen skal ha skjedd forrige helg, men denne lørdagen var det varslet protester til støtte for kvinnen som sa ifra i resepsjonen. Og bråk ble det, skriver Fox News.

Demonstranter til støtte for kvinnen som klagde ble møtt av motdemonstranter til støtte for spa-ets politikk med å tillate transkvinner med penis å bruke garderoben.

Det skal ha vært slåssing og bruk av gjenstander som ble kastet, bekrefter politiet i Los Angeles. Ingen arrestasjoner hadde blitt gjort, men det skal ha blitt innlevert fire anmeldelser.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon