annonse
annonse

Senator for Demokratene, Debbie Stabenow, la ut skrytevideo av Biden-tilhengere. I kommentarfeltet blir hun latterliggjort.

I helgen besøkte 78 år gamle Joe Biden Antrim County i Michigan. Den amerikanske presidenten ble møtt av et titalls personer på flyplassen før han reiste rundt og besøkte lokale bedrifter.

Senatoren Debbie Stabenow fulgte Biden og hans bilkortesje og filmet en liten videosnutt på 5 sekunder som viste ca. 25 Biden-tilhengere i veikanten.

annonse

Videoen la hun ut på Twitter der hun skrev at folket hilste Biden velkommen.

Les også: Joe Biden måtte se på notater da han fikk spørsmål om Russland-hacking

annonse

Latterliggjort

I senatorens kommentarfelt er det kommet over 4000 kommentarer, noe som er tre ganger mer enn «likes» hun har mottatt. Mange ler og morer seg.

– 80 millioner stemmer, skriver en person med mange latterfjes og viser til hvor mange stemmer Biden fikk i presidentvalget.

– Han ser veldig populær ut, skriver en annen med latterfjes.

– Jeg har sett mer energi på en begravelse, skriver en person, mens en annen legger til at han har sett flere personer «i kø på butikken».

annonse

Mange sammenligner også Bidens velkomst med hvordan folk hilser Donald Trump velkommen.

Da Trump var i Texas for et par dager siden ble han møtt av tusenvis av tilhengere i veikanten.

Det ble også påpekt at Trump hadde flere titalls tusen på sitt folkemøte samme dag som Joe Biden besøkte Michigan i helgen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon