Donald Trump under CPAC-møte 2021. . Brandon Bell/Getty Images/AFP=
annonse
annonse

Donald Trump er foretrukket som republikanernes presidentkandidat på CPAC-møtet i Dallas der han langet ut mot korrupte karrierepolitikere som han mener har solgt landet.

Fox News skriver at Trump mottok hele 70 prosent av stemmene på CPAC-møtet i Dallas i helgen. Han er den konservative bevegelsens soleklare valg som republikanernes presidentkandidat. Floridas guvernør Ron DeSantis fikk 21 prosent. De andre potensielle kandidatene skårer 1 prosent eller mindre.

Trump har steget på CPACs måling. I februar fikk han 55 prosent av stemmene.

annonse

– Jeg vil personlig takke hver og en av dere for utrolig støtte, sa Trump fra talerstolen.

Refs

annonse

75-åringen langet deretter ut mot Demokratene som han hevdet har solgt landet og ikke brydd seg om lover og regler, og at de har hatt en kommunistisk fremgangsmåte i sin politiske svertekampanje.

Trump var heller ikke nådig med sine egne i det republikanske partiet.

– Republikanere igjen. De skjønner ikke hva som foregår på toppnivå om hva i helvete som skjer. Vårt mål er å motstå denne giften og kjempe for vår republikk med hele vårt hjerte.

– I flere tiår har karrierepolitikere, som har solgt landet vårt, gitt bort millioner av jobber, og som har sendt våre barn til evig lange kriger for å dø, kommet seg unna med den mest åpenbare korrupsjonen du kan tenke deg. De solgte landet vårt, sa Trump.

Trump er en av få presidenter som ikke startet en krig med andre nasjoner.

Det er ingen tvil om hvem som er lederen for det republikanske partiet.

88 prosent av 1 525 CPAC-deltakere som avga stemmesedler, sa at de på det sterkeste godkjente jobben Trump gjorde i Det hvite hus, mens 10 prosent oppga noe godkjent, skriver Fox News.

annonse

Blokkert av YouTube

Donald Trump annonserte i forrige uke at han saksøker Google, Facebook og YouTube. Plattformer han selv og mange andre konservative stemmer er blitt kastet ut av.

Trump fortalte på pressekonferansen i forrige uke at han kjemper for amerikanere som har blitt tvunget til taushet og at ytringsfriheten må beskyttes.

ACU, som er vert for den konservative politiske aksjonskonferansen (CPAC), skulle sende Trumps tale direkte på YouTube, men de fikk en advarsel den 9. juli da de sendte Trumps pressekonferanse om søksmålet mot Tek-gigantene.

Advarselen gjorde at ACU ikke kunne live-streame på en uke, noe som førte til at Trumps tale ikke ble sendt på YouTube.

Du kan se hele talen til Trump under, som ble sendt direkte hos YouTubes konkurrent, Rumble.

annonse

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon